Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - FCSB 1-4. Show făcut de vicecampioană, cu Rusescu în rol principal. Gazdele, în inferioritate aproape tot meciul

VIDEO | Viitorul - FCSB 1-4. Show făcut de vicecampioană, cu Rusescu în rol principal. Gazdele, în inferioritate aproape tot meciul

Farul Constanța

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FC Viitorul, în etapa a şasea a Ligii 1, victorie în urma căreia formaţia antrenată de Nicolae Dică a devenit noul lider al campionatului.

Florinel Coman, Dennis Man, Daniel Benzar şi Raul Rusescu, care a contribuit şi la primele două reuşite, au înscris golurile învingătorilor. La un moment dat, la scorul de 2-0, Ionuţ Vînă a reaprins speranţele gazdelor, iar peste doar două minute, Ianis Hagi a nimerit bara. În loc de 2-2, s-a făcut 3-1, prin golul lui Benzar, pentru ca Raul Rusescu să marcheze şi el şi să completeze, astfel, cel mai bun meci al său de la revenirea în România.

Ce-i drept, misiunea lui Rusescu şi a colegilor săi a fost uşurată de eliminarea lui Virgil Ghiţă, din minutul 5. Fundaşul central al Viitorului a văzut roşu direct, pentru un fault făcut din postură de ultim apărător asupra lui Florinel Coman.

În urma acestei victorii, FCSB a acumulat 13 puncte şi a urcat pe primul loc, la un punct avans de campioana CFR, care s-a împiedicat de Gaz Metan, scor 0-0. Viitorul ocupă locul al nouălea, cu şapte puncte.

Pentru FCSB urmează meciul cu Rapid Viena, programat joi, pe Arena Naţională, în cea de-a doua manşă a play-off-ului Ligii Europa. În tur, echipa austriacă s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-1.

VIITORUL - FCSB 1-4 (Vînă 71'/F. Coman 45', D. Man 52', D. Benzar 82', Rusescu 90')

Eliminat: Virgil Ghiţă (5')

Echipele de start:

VIITORUL: Cojocaru (Buzbuchi 34') - Lopes, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, T. Băluţă, Vână - Ianis, Drăguş, Măţan (Boboc 16')
Rezerve: Buzbuchi, Luchin, Voduţ, Achim, Boboc, Artean, Houri.

FCSB: Bălgrădean (Vlad 64' - Jakolis, Nedelcu, Filip, Morais - Ov. Popescu, K. Qaka - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (Moruţan 46') - Rusescu
Rezerve: Vlad, Moruţan, Planici, R. Benzar, D. Benzar, M. Roman, A. Stan


Min. 90: Gol, FCSB! Raul Rusescu înscrie pe contraatac şi duce scorul la 4-1, la finalul unei faze care a plecat de la recuperarea excelentă a lui Qaka, urmată de o pasă foarte bună a lui Moruţan.

Min. 88: Ocazie imensă a FCSB-ului. Benzar a plecat excelent de la limita ofsaidului şi a rămas singur cu Buzbuchi. În primă fază, tânărul mijlocaş al FCSB-ului a luftat, dar a rămas în posesia mingii, iar de această dată l-a luat la ţintă pe Buzbuchi.

Min. 82: Gol, FCSB! Înscrie şi Daniel Benzar, după o pasă excelentă a lui Jakolis.

Min. 73: Bară Viitorul! Ianis nimereşte bara cu un şut de la 30 de metri, mingea fiind atinsă şi de portarul Andrei Vlad.

Min. 71: Gol, Viitorul! Vînă reduce din diferenţă, după ce îl lobează elegant pe Andrei Vlad.

Min 52: Gol, FCSB! Fază superbă a oaspeţilor: Junior Morais îi pasează lui Rusescu, care lasă printre picioare pentru Florin Tănase, care îi retrimite atacantului. De această dată, Rusescu pasează din prima în faţa porţii pentru Dennis Man, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Min. 50: Ocazie FCSB. Man are o execuţie slabă din marginea careului, mingea trecând pe lângă poarta lui Bălgrădean.

Min. 48: Încă o intervenţie excelentă a lui Buzbuchi, de această dată în faţa şutului lui Florin Tănase.

Min. 47: Ocazie FCSB! Nedelcu reia periculos cu capul, însă Buzbuchi are o intervenţie foarte bună.

Min. 46: Se reia jocul. La pauză, Dică face o schimbare: iese Coman şi intră Moruţan.

Pauză la Ovidiu.

Min. 45: Gol, FCSB! Florinel Coman deschide scorul, reluând din apropiere, după ce Rusescu trimisese în bară, în aceeaşi fază.

Min. 43: Fază periculoasă şi la cealaltă poartă. Combinaţie între Tănase şi Coman, iar cel din urmă şutează în blocajul lui Boboc.

Min. 42: Ocazie Viitorul. Vînă centrează din lovitură liberă, Ţiru recentrează de la a doua bară, iar Tudor Băluţă reuşeşte să-i ia faţa lui Bălgrădean, dar trimite peste poartă.

Min. 30: Accidentare cumplită pentru Cojocaru. Portarul Viitorului a călcat strâmb, în aterizare, după ce a reţinut mingea în faţa lui Junior Morais, şi a rămas întins pe gazon. Buzbuchi îi va lua locul.

Min. 27: Ocazie, Viitorul. Drăguş reuşise să scape în poziţie favorabilă, în apropierea porţii lui Bălgrădean, însă Nedelcu a avut o intervenţie perfectă şi a îndepărtat pericolul.

Min. 18: Bară, FCSB! Florinel Coman loveşte bara direct din lovitură de la colţ, apoi Ovidiu Popescu şutează bine din afara careului, dar mingea trece puţin pe lângă poartă.

Min. 5: Cartonaş roşu pentru Virgil Ghiţă. Viitorul rămâne în inferioritate după ce fundaşul central l-a faultat de la spate, din poziţie de ultim apărător, pe Florinel Coman, care ar fi rămas singur cu Cojocaru. Acelaşi Florinel Coman a executat lovitura liberă, însă mult peste poartă.

Min. 4: Ocazie imensă a FCSB-ului! Rusescu reuşeşte să-l lobeze pe Cojocaru, dar Ţîru reuşeşte să scoată de pe linia porţii.

Min. 2: Start bun de meci. Două ocazii într-un minut. Mai întâi, Coman a trimis în blocaj, în careul Viitorului, pentru ca apoi Măţan să scape pe contraatac şi să şuteze peste poarta lui Bălgrădean.

Min. 1: A început partida de la Ovidiu.


După ce a ratat titlul pentru al treilea an consecutiv în sezonul trecut, FCSB vrea să îşi ia revanşa în faţa fanilor în actuala stagiune. Misiunea se anunţă însă chiar mai dificilă, iar startul sezonului a confirmat acest lucru. FCSB a avut parte de câteva meciuri extrem de dificile în campionat. Primul, cu Astra Giurgiu, roş-albaştrii l-au pierdut. Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu s-a impus cu 1-0, prin golul lui Llullaku. Roş-albaştrii au arătat mult mai bine în derbiul cu Dinamo, în care au condus în trei rânduri, dar în care au fost egalaţi de fiecare dată. S-a terminat 3-3. De atunci, FCSB a bifat doar victorii, care au ajutat-o să urce pe locul al doilea din campionat: 4-0 cu Poli Iaşi, 3-1 cu Gaz Metan Mediaş şi 2-0 cu Sepsi OSK.

LIVE Viitorul - FCSB Telekom Sport 1

Echipa lui Nicolae Dică vine după o prestaţie extrem de slabă în playofful Europa League. Roş-albaştrii au pierdut în faţa lui Rapid Viena, scor 1-3, şi au şanse tot mai mici să se califice pentru al treilea an consecutiv în grupele celei de-a doua competiţii europene. În precedentele tururi, FCSB a înregistrat trei victorii şi o remiză. În turul al doilea a eliminat-o pe Rudar Velenje cu scorul general de 6-0. Apoi a dat peste Hajduk Split, în faţa căreia a reuşit să obţină calificarea în ultimul minut. După 0-0 în Croaţia, echipa lui Dică a fost la un pas să facă 1-1 pe teren propriu. Gnohere a marcat în prelungiri şi a adus victoria şi calificarea.

ECHIPELE PROBABILE

Viitorul (4-3-3): Cojocaru - Lima, Taru, Luchin, De Nooijer - Achim, Tudor Baluta, Vana - Ianis Hagi, Dragus, Matan.

FCSB (4-2-3-1): Balgradean - Benzar, Planici, Nedelcu, Junior Morais - Ovidiu Popescu, Qaka - Jakolis, Morutan, Coman - Rusescu.

 

Afla mai multe despre: viitorulfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare