Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Viitorul - FCSB 2-2. Remiză spectaculoasă la Ovidiu. Goluri superbe marcate de ambele echipe

VIDEO | FC Viitorul - FCSB 2-2. Remiză spectaculoasă la Ovidiu. Goluri superbe marcate de ambele echipe

Superliga

Comentarii

FC Viitorul şi FCSB au remizat meciul de la Ovidiu, scor 2-2. După ce echipa pregătită de Gheorghe Hagi a jucat perfect în prima repriză, a condus cu 2-0, însă roş-albaştrii au marcat de două ori, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

FCSB nu a câştigat deplasarea de la Viitorul. A fost o remiză plină de suspans şi începută prost de echipa antrenată de Dică. Campioana a deschis scorul prin Vână şi putea majora diferenţa după o gafă a lui Bălgrădean. Bara i-a salvat pe jucătorii lui Dică, însă norocul n-a mai fost de partea lor şi la faza următoare. Gavra a făcut 2-0.

FCSB a reuşit să aibă eficienţă maximă în prima repriză. Singurul atac periculos s-a încheiat cu gol. Man a marcat, ajutat şi de devierea lui Cojocaru. Roş-albaştrii au început repriza a doua la fel de bine cum au încheiat-o pe prima. Budescu şi-a arătat din nou talentul şi a executat perfect o lovitură liberă. S-a terminat 2-2, după ce Teixeira şi Budescu au irosit ultimele ocazii mari ale partidei.
 

FC Viitorul - FCSB 2-2
Au marcat: Vână '19, Gavra '36 / Man '45, Budescu '56

Echipele de start: 

FC Viitorul: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Ghiţă, Ganea - Cicâldău, Băluţă, Vână - Măţan, Gavra, Hagi
Rezerve: Buzbuchi, De Nooijer, Casap, Hodorogea, Drăguş, Lopes, Căpuşă
 
FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planic, Bălaşa, Momcilovic - Pintilii, Popescu - Man, Budescu, Tănase - Alibec
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Filip, Gnohere, Morais, Coman, Teixeira
 
Min. 56 - GOOOOOOOOOOL Budescu execută perfect o lovitură liberă şi egalează pentru FCSB
 
 
Min. 45 - GOOOOOOOOOOL Man reduce din diferenţă pentru FCSB

 
Min. 36 - GOOOOOOOOOOL Gavra marchează pentru 2-0

 
Min. 32 - Ratare mare pentru FC Viitorul, după o gafă uriaşă a lui Bălgrădean

 
Min. 19 - GOOOOOOOOOL Vână deschide scorul cu un gol superb

  • LIVE VIDEO | Viitorul - FCSB, sâmbătă, de 20:45, pe Telekom Sport 1

Niciodată un meci între Viitorul şi FCSB nu s-a terminat 0-0. Disputele între cele două echipe sunt de dată recentă, din 2012, dar de atunci s-au jucat 18 meciuri şi de fiecare dată a fost spectacol. Însă până anul trecut, echipa lui Gică Hagi nu reuşise niciodată să se impună.

A făcut-o însă în momentul perfect. Viitorul a reuşit să câştige în play-off şi apoi a făcut egal, rezultate care au făcut-o campioană. Constăţenii au terminat pe primul loc în Liga 1, la egalitate de puncte cu FCSB, dar au contat acele rezultate directe din play-off.

N-a fost însă singura victorie a Viitorului. În turul acestui sezon, campiona României a câştigat din nou, cu 1-0, pe teren propriu. FCSB s-a răzbunat însă şi a câştigat următoarele două întâlniri, returul din sezonul regulat şi turul din play-off (scor 2-0, respectiv 2-1).

LIVE VIDEO | Viitorul - FCSB. Jucătorii lui Dică sunt în mare formă

De data aceasta, este greu de crezut într-o victorie a campioanei României. FCSB este neînvinsă în ultimele 12 meciuri de campionat şi în ultimele 3 meciuri n-a primit niciun gol. Viitorul vine după un meci dezamăgitor cu CFR Cluj, în faţa căreia a pierdut cu 2-1. Casele de pariuri văd o victorie a FCSB-ului, cu o cotă de 1.55. Un succes al Viitorului este cotat cu 5.75.

Nicolae Dică este însă de părere că evoluţia Viitorului cu CFR a fost un accident: ”Clar, Viitorul va arăta mult mai bine la meciul cu noi, nu va fi un meci cum a cu CFR. Pentru că sunt o echipă tânără, o echipă ambiţioasă, îl ştiu foarte bine pe domnul Hagi, ce le transmite şi, cu siguranţă, vom avea un meci foarte greu”, spune antrenorul FCSB-ului. De reţinut că Dică a fost antrenat de Hagi la Viitorul, deci îi cunoaşte metodele.

LIVE VIDEO | Viitorul - FCSB, sâmbătă, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai tari faze sunt video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: viitorulfcsbliga 1budescumangnoheredica 

viewscnt
Articole similare