Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - Poli Iaşi 1-2. Ultima clasată obţine o victorie surprinzătoare la Ovidiu

VIDEO | Viitorul - Poli Iaşi 1-2. Ultima clasată obţine o victorie surprinzătoare la Ovidiu

Superliga

Comentarii

Viitorul a primit vizita lui Poli Iaşi în meciul restant din runda 24, întrerupt din cauza ceţii. Oaspeţii au reşit surpriza şi s-au impus la Ovidiu, graţie golurilor lui Djuranovic 51' şi Calcan 86'. Tsoumou punctase pentru gazde în minutul 82, însă nu a fost de ajuns pentru formaţia sa, fiind oricum învinsă de ieşeni.

Poli Iaşi a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci restanţă din etapa a XXIV-a a Ligii I.

VIDEO | Viitorul - Poli Iaşi 1-2 (Tsoumou 82 - Djuranovic 51, Calcan 86)

Echipele de start:

Viitorul: Căbuz - Boboc, Mladen. Dobrosavlevici, Dussaut - Babunski, Artean, Ciobanu - Matei, Tsoumou, Ganea

Poli Iaşi: Brănescu - Onea, Popa, De Iriondo, Buşu - Vanzo, Passaglia, Vega - Stan, Djuranovic, Popadiuc

Min 90. S-a încehiat partida.

Min 86. Goool Iaşi!! Andreas Calcan marchează în poarta fostei echipe, după un contraataac devastator.

Min 82. Goool Viitorul!! O centrare bună îl găseşte pe Tsoumou, care trimite necrţător cu capul în fundul plasei.

Min 60. Ocazie mare pentru Viitorul!! Nou intratul Gaztanaga prinde un şut bun de la distanţă, dar încercarea sa este împinsă în bară de Brănescu. va fi corner.

Min 51. Goool Poli Iaşi!!! Djuranovic deschide scorul pentru moldoveni. Un corner îl găseşte pe atacant, care trimite impecabil în colţul plasei.

Min 50. Ocazie mare pentru Iaşi! Vega prinde un şut de zile mari din afara careului, dar Căbuz se întinde bine pentru a bloca.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încehiat prima repriză.

Min 36. Ocazie pentru Poli Iaşi! Calcan primeşte mingea într-o poziţie bună, dar şutul acestuia este slab şi Căbuz îl prinde uşor.

Min 22. Ocazie pentru Viitorul! Un corner îl găseşte pe Dobrosavlevici, dar lovitua sa cu capul nu prinde spaţiul porţii.

Min 12. Ocazie pentru Poli! Djuranovic ajunge într-o poziţie bună, dar centrarea sa şutată ajunge uşor în braţele lui Căbuz.

Min 11. Ocazie pentru Viitorul! Tsoumou primeşte o centrare bună, dar lovitura sa de cap trece puţin pe lângă.

Min 1. A început partida.


Viitorul primeşte vizita lui Poli Iaşi, în ultimul meci restant al Ligii 1, înaintea etapei finale din sezonul regular. Ambele echipe sunt deja ”calificate” în play-out, iar rezultatul din acest meci va fi important la înjumătăţirea punctelor. În partida iniţială, ţinută pe 22 februarie, scorul era 0-0 când jocul a fost întrerupt, în minutul 68, din pricina ceţii. Ulterior, a fost decis că partida se va rejuca integral.

Viitorul vine după dezamăgirea ratării play-off-ului, iar acesta a fost clar un sezon de uitat pentru formaţia lui Rednic.  După vânzarea mai multor jucători de bază, constănţenii au avut de suferit în teren, iar forma slabă de la începutul anului a asigurat că trupa lui Hagi nu poate prinde un loc printre primele şase.

De cealaltă parte, Poli Iaşi se află în continuare pe ultima poziţie a clasamentului şi este favoriită la retrogradare. Deşi angajarea lui Napoli a adus prima victorie după mai bine de trei luni, împotriva lui Dinamo, trupa din Copou joacă în continuare la un nivel foarte scăzut şi va fi o minune dacă va mai disputa partide din prima divizie sezonul viitor.

Afla mai multe despre: liga 1viitorulpoli iaşiviitorul iaşi 

viewscnt
Articole similare