Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci de infarct la Ovidiu! Viitorul o învinge pe Poli Iaşi, scor 2-1, cu un gol marcat în prelungiri. De Nooijer şi Hagi, eliminaţi de central. Viitorul o egalează pe CFR Cluj la puncte

VIDEO | Meci de infarct la Ovidiu! Viitorul o învinge pe Poli Iaşi, scor 2-1, cu un gol marcat în prelungiri. De Nooijer şi Hagi, eliminaţi de central. Viitorul o egalează pe CFR Cluj la puncte

Superliga

Comentarii

FC Viitorul Constanţa a reuşit să o învingă pe Poli Iaşi, scor 2-1, la Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a X-a a Ligii l. Golurile victoriei au fost reuşite de Vlad Achim, în minutul 80 din penalty, şi Rivaldinho, în minutul 90+1. Pentru ieşeni a marcat Adrian Bălan, în minutul 39, din penalty.

VIDEO | Viitorul - Poli Iaşi 2-1 (V. Achim, min. 80 - penalty, Rivaldinho, min. 90+1 / Ad. Bălan, min. 39 - penalty)

Meci de infarct, luni seară, la Ovidiu. FC Viitorul Constanţa a reuşit să o învingă pe Poli Iaşi, scor 2-1 (0-1), după un meci în care a avut mult de suferit. Portarul Cătălin Căbuz a fost din nou îngerul păzitor al porţii constănţenilor. La scorul de 1-0 pentru Poli Iaşi, Căbuz a avut câteva intervenţii extraordinare, fiind declarat omul meciului la finalul partidei. Chiar dacă a jucat jumătate de oră în superioritate numerică, moldovenii s-au precipitat şi au comis un penalty, cu 10 minute înainte de finalul meciului, prin Andrei Radu. Vlad Achim a egalat de la 11 metri şi a reaprins speranţa în tabăra gazdelor. 

Când meciul se îndrepta spre un rezultat de egalitate, dintr-un meleu, balonul ţopăie la Rivaldinho, iar brazilianul îl lobează pe portarul advers pentru obţinerea celor trei puncte. În urma acestu succes, FC Viitorul Constanţa a urcat pe poziţia a doua, la egalitate de puncte cu CFR Cluj, 21. De partea celalaltă, Poli Iaşi rămâne pe 5, cu 16 puncte.

Min. 90+1: GOOOLLL VIITORUL CONSTANŢA!!! Rivaldinho scapă singur cu portarul Târnovan şi îl execută cu o scăriţă. Viitorul conduce cu 2-1, chiar dacă joacă în inferioritate numerică.

Min. 83: Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Viitorului, este trimis în tribune de arbitrul Comănescu. Se pare că tehnicianul a fost eliminat pentru proteste şi injurii repetate.

Min. 80: GOOOLLL VIITORUL!!! Vlad Achim marchează de la 11 metri şi restabileşte egalitatea.

Min. 79: Penalty pentru FC VIITORUL!!!

Min. 73: Apără din nou Căbuz!!! Portarul îl blochează perfect pe Platini, iar speranţele rămân în tabăra gazdelor.

Min. 55: Poli Iaşi presează! Şutul lui Loshaj din lovitură liberă a fost respins cu greutate în bară de portarul Cătălin Căbuz.

Min. 53: Bradley De Nooijer primeşte al doilea cartonaş galben şi este eliminat! Viitorul joacă în minus. Faultul cu pricina este discutabil.

Min. 48: Din nou aproape de gol Poli Iaşi! Portarul Cătălin Căbuz l-a blocat în ultimă instanţă pe Adrian Bălan, după ce gafase în prealabil.

Min. 47: Lovitura de cap a lui Bălan s-a dus la o palmă peste poarta lui Căbuz.

Min. 46: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi!!! Apărarea viitorului este surprinsă, iar mingea ciupită de Platini  loveşte bara porţii lui Căbuz.

Min. 45: Poli Iaşi a fost aproape să-şi dubleze avantajul, după lovitura de cap a lui Passaglia. Din nou, portarul Căbuz a fost la post.

Min 39: GOOOLLL Poli Iaşi!!!! Ad. Bălan deschide scorul după o lovitură de la 11 metri.

Min. 38: Penalty acordat pentru Poli Iaşi.

Min. 27: Ocazie imensă de gol!!! Lovitura de cap a lui Gabi Iancu a fost respinsă de pe linia porţii de Diallo.

Min. 23: Şutul lui Loshaj din lovitură liberă a fost prins cu siguranţă de portarul Căbuz.

Min. 19: Şansă imensă de gol pentru Poli Iaşi! Lovitura de cap a lui Horşia a fost scoasă de sub bară, providenţial, de portarul Cătălin Căbuz.

Min. 18: Cea mai mare ocazie de gol de până acum îi aparţine lui Gabi Iancu! Golgeterul campionatului a scăpat singur cu portarul Târnovan, din lateral stânga, însă nu a reuşit să îl învingă pe tânărul portar.

Min. 17: Ocazie bună pentru Poli Iaşi! Ovidiu Horşia i-a oferit o pasă excelentă lui Platini, însă atacantul nu a reuşit să scape de marcajul lui De Nooijer, iar şutul său nu a avut forţa dorită, fiind reţinut uşor de Căbuz.

Min 15: Lovitura de cap a lui Gabi Iancu a fost reţinută cu uşurinţă de portarul Târnovan.

Min. 7: Gabi Iancu aproape să ciupească balonul în faţa lui Târnovan. Ar fi fost o ocazie bună pentru Viitorul de a deschide scorul.

Echipele de start:

FC Viitorul Constanţa: Căbuz - Boboc, Artean, P. Iacob, De Nooijer - Casap, Achim, Ciobanu - Houri, Iancu, Rivaldinho
Rezerve:  Cojocaru, G. Ganea, C. Matei, S. Filip, Leca, Dulca, Calcan.
Manager tehnic: Gheorghe Hagi

Poli Iaşi: Târnovanu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Mihalache, Loshaj - Almada, Passaglia, Horşia - Ad. Bălan
Rezerve: Rusu, Cabral, An.Cristea, Chelaru, I. Cristea, D. Popadiuc, N. Bădic.
Antrenor: Mihai Teja

Viitorul vine după unul dintre cele mai frumoase meciuri din Liga 1, victoria cu 4-1 împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş şi astfel s-au revanşat în faţa fanilor după ce au pierdut împotriva FCSB-ului. Înainte de acest meci, puştii lui Hagi se clasează pe ultima treaptă a podiumului. 

Şi Poli Iaşi este pe locurile de playoff, pe 5, chiar dacă nu a mai câştigat de pe 18 august. Ultima victorie a ieşenilor, venită pe teren propriu, a fost chiar împotriva celor de la FCSB. În etapa precedentă, Iaşi a terminat la egalitate, 0-0, pe teren propriu cu FC Hermannstadt. 

Meciul de pe "centralul" de la Ovidiu va fi condusă la centru de Adrian Comănescu din Râmnicu Vâlcea. 

Afla mai multe despre: viitorulpoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare