Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | O nouă victorie pentru Steaua în Liga a II-a. Răsdan a marcat golurile succesului de pe terenul Viitorului Târgu Jiu

VIDEO | O nouă victorie pentru Steaua în Liga a II-a. Răsdan a marcat golurile succesului de pe terenul Viitorului Târgu Jiugalerie foto

Steaua

Comentarii

Steaua a învins-o, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în etapa a doua din noul sezon al ligii secunde.

Golurile au fost marcate de Florin Răsdan, în minutele 23 şi 65.

După acest rezultat, Steaua ocupă locul 5, cu maximum de puncte, şase, la egalitate cu U Cluj, Unirea Slobozia, FC Hermannstadt, Concordia, de pe locurile 1-4, şi cu Metaloglobus, de pe locul 6.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu este pe locul 13, cu un punct.

Clasament Liga a II-a:


REPRIZA SECUNDĂ:

PRIMA REPRIZĂ:

Min 65. GOL Steaua! Acelaşi Răsdan marchează al doilea gol al formaţiei bucureştene

Min 23. GOL Steaua! Florin Răsdan reuşeşte să deschidă scorul pentru formaţia oaspete


Steaua a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga 2, după ce a câştigat pe Ghencea, scor 1-0 cu formaţia FK Csikszereda. În etapa a doua, gruparea militară joacă în deplasare la Viitorul Pandurii Târgiu Jiu, formaţie care în prima rundă a smuls o remiză, 2-2, la Braşov.

Steaua are prima şansă la casele de pariuri, în faţa unei echipe care stagiunea trecută a avut prestaţii foarte bune, în special în Cupa României.

Andrei Zătreanu, pariul lui Daniel Oprţia

Steaua a transferat în această vară un jucător format de FCSB. Este vorba despre un mijlocaş de 18 ani, care a debutat deja pentru ”militari”.

Steaua nu are drept de promovare la finalul acestui sezon, din cauza formei de organizare. ”Roş-albaştrii” aparţin în continuare de MApN şi, conform regulamentelor FRF, o echipă susţinută de stat nu poate juca în Liga 1.

Cu toate acestea, Daniel Opriţa şi staff-ul său au încercat să formeze în această vară o echipă competitivă, care să reuşească să se bată pentru primele locuri.

În mare parte, lotul a rămas acelaşi ca cel de anul trecut, însă au fost transferaţi şi câţiva jucători importanţi. Unul dintre ei este Andrei Zătreanu, un tânăr mijlocaş de 18 ani care a venit de la FCSB: ”Încă nu este pus la punct cu pregătirea fizică, dar este un jucător pe care ne bazăm” a spus Opriţa, la finalul partidei cu Csikszereda.

Afla mai multe despre: steauadaniel opriţa 

viewscnt
Articole similare