Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie mare obţinută de Craiova, pe terenul Viitorului. Oltenii merg în play-off, în timp ce constănţenii tremură pentru calificare

VIDEO | Victorie mare obţinută de Craiova, pe terenul Viitorului. Oltenii merg în play-off, în timp ce constănţenii tremură pentru calificare

Superliga

Comentarii

Viitorul Constanţa a pierdut confruntarea cu U Craiova, scor 1-2 (1-1), duminică, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 24-a din Liga 1. Golurile victoriei oltenilor au fost marcate de Luis Niţu - min. 25 şi Valentin Mihăilă - min. 82. Pentru constănţeni a punctat Gabi Iancu - min. 17.

LIVE VIDEO | Viitorul - U Craiova 1-2 (Iancu 17`/ Niţu 25`, Mihăilă 82`)


Min. 82: GOOOLLL CRAIOVAAAA!!! Valentin Mihăilă marchează cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă venită din flancul drept, de la Bărbuţ.

Min. 73: OCAZIE MARE VIITORUL!!! Cosmin Matei îl face mare pe Pigliacelli, care respinge fantastic şutul mijlocaşului, din mijlocul careului mare.

Min. 68: Şutul năpraznic al lui Iancu a fost reţinut cu greu de Pigliacelli.

Min. 67: Trece glonţul pe lângă apărarea Viitorului! Rivaldinho respinge balonul din faţa porţii, după o ieşire hazardată a lui Căbuz.

Min. 59: Şutul lui Ciobanu este moale şi pe mijlocul porţii lui Pigliacelli.

Min. 56: Rivaldinho profită de o nouă greşeală a defensivei oltenilor şi este foarte aproape să marcheze.

A început repriza secundă!

Pauză la Ovidiu!

Min. 43: OCAZIE MONUMENTALĂ FC VIITORUL! Chiţu centrează în faţa porţii, iar Rivaldinho nemarcat trimite balonul în bară, acesta îl loveşte pe Pigliacelli, iar mingea se plimbă pe linia porţii.

Min. 40: Acka gafează din nou! Rivaldinho profită de eroarea fundaşului şi este foarte aproape să-l învingă pe Pigliacelli.

Min. 25: GOOOLLL CRAIOVA!!! Luis Niţu reia în poartă, după un corner respins greşit de apărarea constănţenilor.

Min. 17: GOOOLLL VIITORUL!!! Gabi Iancu trimite un şut cu stângul la colţul lung, printre picioarele lui Mateiu, fără speranţe pentru Pigliacelli.

Min. 14: Craiova este aproape de deschiderea scorului. Lovitura de cap a lui Mihăilă a fost respinsă spectaculos de Căbuz.

Min. 7: Acţiune frumoasă de atac a celor de la Viitorul, încheiată cu un şut pe lângă poarta lui Pigliacelli.


Echipele de start:

  • Viitorul: Căbuz - Dussaut, Ghiţă, De Nooijer, Boboc - Ciobanu, Artean, Cr. Ganea - Iancu, Rivaldinho, Chiţu
  • Rezerve: Buzbuchi, Dulca, Casap, P. Iacob, George Ganea, C. Matei, Vl. Achim.
  • Antrenor: Gică Hagi.

 

  • U Craiova: Pigliacelli - Martic, Acka, Cosic, Acka, Bancu - Ivanov, Mateiu, Nistor - Ivan, Luis Niţu, Mihăilă
  • Rezerve: L. Popescu, Vătăjelu, Bălaşa, Qaka, Baiaram, Bărbuţ, Koljic.
  • Antrenor: Corneliu Papură.
 

Atât Viitorul, cât şi U Craiova au pornit cu victorii în 2020. Echipa lui Gică Hagi s-a impus laşi, cu scorul de 2-1, după ce gazdele au condus din minutul 2 până în minutul 80. La rândul lor, oltenii au învins Gaz Metan Mediaş, pe stadionul Ion Oblemenco, scor 3-1, la finalul unui meci dominat de la un capăt la altul de către gazde.

În turul sezonului regulat, U Craiova a învins Viitorul, scor 3-1. Cicâldău, Koljic şi Bălaşa au marcat golurile oltenilor, după ce Ţîru, plecat de la Viitorul în această iarnă, deschisese scorul pentru oaspeţi.

Viitorul - U Craiova. Gică Hagi se aşteaptă la spectacol: "Între noi şi ei întotdeauna au ieşit meciuri bune"

Antrenorul formaţiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că îşi doreşte victoria în meciul cu Universitatea Craiova, amintind că întotdeauna între cele două echipe au ieşit meciuri bune şi crede că şi acum partida va fi pe contre, având în vedere că ambele au o filosofie de joc ofensivă.

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa din Craiova are mulţi jucători talentaţi, iar dacă aceştia au spaţii formaţia devine una imprevizibilă şi foarte bună. 

"E un meci dificil pentru că adversarul a jucat foarte bine în prima etapă, a arătat că e o echipă cu jucători foarte talentaţi, care joacă un fotbal foarte bun, care sunt periculoşi dacă îi laşi să gândească şi să le dai spaţii, devine o echipă foarte imprevizibilă şi foarte bună. Noi ne dorim să facem un meci foarte bun, e un meci acasă, vrem să îl câştigăm,  sunt trei puncte importante atât pentru noi, cât şi pentru adversar", a afirmat Hagi.

El spune că victoria de la Iaşi a dat linişte şi încredere elevilor săi.

"Victoria din prima etapă ne dă încredere, linişte. Ne dorim victoria. Trebuie să ţinem cont de adversar, l-am analizat, l-am văzut. Între noi şi ei întotdeauna au ieşit meciuri bune pentru că şi noi avem o filosofie de joc ofensivă, aşa şi ei au acelaşi lucru, ne asemănăm din multe puncte de vedere, întotdeauna au ieşit meciuri bune şi cred că şi mâine va ieşi un meci foarte bun şi un meci chiar pe contre, în care va conta foarte mult mijlocul terenului, cine o să domine, care o să se impună şi sperăm ca noi să o facem şi de data asta", a mai spus Hagi.

Viitorul - U Craiova, duminică, de la 20:00, la Telekom Sport 1. Ce a declarat Papură

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, consideră că partida cu FC Viitorul va fi una dificilă, la care Universitatea Craiova nu trebuie să îşi piardă concentrarea. “Ne aşteaptă un meci dificil, între două echipe care se luptă pentru play-off. FC Viitorul este o echipă foarte bine organizată. Important este să ne mobilizăm, să ne concentrăm. Cu o victorie ne mărim şansele pentru play-off, atâta tot. Orice punct adus este plus, în primul rând important este să nu pierdem. Tot timpul au fost meciuri frumoase între Viitorul şi Universitatea Craiova. Nu am nicio revanşă”.

În ceea ce priveşte relaţia tensionată dintre suporteri şi Mirko Pigliacelli, Papură a declarat că este important să se ajungă la un acord, indiferent “cine are dreptate”. “Sperăm că lucrurile se vor calma şi vom înţelege cu toţii că nu e bine un conflict, indiferent cine are dreptate. Sper să se împace cumva, să se întâlnească, să se pună de acord. Important este să ajungem la un consens şi să încurajăm Universitatea Craiova”, a explicat tehnicianul.

Nu rataţi meciul dintre Viitorul şi U  Craiova, duminică, de la ora 20.00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare