Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campionii ratărilor! Viitorul şi Craiova au dat-o la pace. Două şanse uriaşe pentru Ianis Hagi. Oltenii au ratat un penalty

VIDEO | Campionii ratărilor! Viitorul şi Craiova au dat-o la pace. Două şanse uriaşe pentru Ianis Hagi. Oltenii au ratat un penalty

Superliga

Comentarii

Viitorul şi Craiova n-au putut să profite de pasul greşit făcut de CFR şi FCSB. La Ovidiu, s-a terminat fix aşa cum s-a început, 0-0.

Viitorul şi Craiova şi-au împărţit ocaziile importante de gol, iar la final şi-au împărţit şi punctele. Oltenii puteau deschide scorul în minutul 30, atunci când Marcel Bîrsanu a arătat punctul cu var după un fault comis de Kuipers la Koljic.

Atacantul Craiovei a executat penalty-ul, dar Cojocaru a ghicit colţul şi a apărat. Degeaba a plecat Mitriţă, blestemul penalty-urilor pare să rămână în continuare la Craiova.

În partea a doua, Viitorul a fost echipa cu ocaziile mai clare. Două şanse imense pentru Ianis Hagi, care l-au îmbătrânit, pe margine, pe Gică Hagi. Căpitanul Viitorului a scăpat singur cu Pigliacelli, în minutul 79, dar n-a reuşit să-l învingă pe italian.

LIVE VIDEO | VIITORUL - CRAIOVA 0-0

ECHIPELE DE START:

VIITORUL: Cojocaru - Mladen, Ţîru, Kuipers, De Nooijer - Iacob, Băluţă, Achim - Houri, Ianis Hagi, Vînă

CRAIOVA: Pigliacelli - Donkor, Kelic, Ferreira - Dimitrov, Mateiu, Cicâldău, Mihăilă, Bancu - Meza Coli, Koljic

Min. 90+3: Final de meci.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 79: Ocazie mare pentru Viitorul! Ianis Hagi scapă singur cu Pigliacelli, dar italianul îl blochează incredibil.

Min. 76: Dublă ocazie pentru Viitorul! Ianis Hagi trage în Pigliacelli, Vînă e blocat în ultima clipă.

Min. 64: ŞANSĂ IMENSĂ PENTRU VIITORUL! De Nooijer scapă în banda stângă, dar şutul său e reţinut de Pigliacelli.

Min. 54: OCAZIE MARE PENTRU CRAIOVA! Cicâldău bate excelent o lovitură liberă, Kelic deviază cu capul puţin pe lângă poartă.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Ovidiu.

Min. 42: Fază frumoasă pentru Viitorul, încheiată cu şutul lui Hagi care trece puţin pe lângă poarta lui Pigliacelli.

Min. 31: PENALTY RATAT CRAIOVA! Koljic trage, dar Cojocaru ghiceşte colţul şi apără!

Min. 30: PENALTY PENTRU CRAIOVA! Koljic e faultat de Kuipers.

Min 15: Ocazie Viitorul! Achim prinde un şut sănătos, dar mingea ocoleşte poarta italianului Pigliacelli

Min 13: Prima ocazie de gol aparţine gazdelor. Ianis bate o lovitură liberă, Tîru reia cu capul, dar mingea trece alături

Min. 2: Donkor vede galben după ce-l loveşte pe Ianis Hagi.

Min. 1: A început meciul.

U Craiova s-a despărţit de Alexandru Mitriţă cu foarte puţin timp înaintea primului meci oficial al oltenilor din 2019. Atacantul reprezintă cel mai valoros produs de export al Ligii I din ultimii doi ani şi jumătate dacă ne uităm la suma de transfer pentru care mijlocaşul a ajuns la New York City. Astfel Mangia trebuie să îşi regândească puţin strategia înaintea partidei dintre două candidate la podium în această stagiune. 

Şi Hagi s-a ales cu bani frumoşi de pe urma transferului lui Tudor Băluţă la Brighton. Diferenţa este că fotbalistului Viitorului a fost lăsat de englezi să joace şi în partea a doua a sezonului la Ovidiu. Viitorul are cu cinci puncte mai puţin decât oltenii şi tremură încă pentru prezenţa în play-off. În ultimele cinci confruntări directe, alb-albaştrii sunt neînvinşi în faţa campioanei României din 2017. 

 

 

Afla mai multe despre: viitorulcraiovabăluţămitriţă 

viewscnt
Articole similare