Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul - Voluntari 4-0. Echipa pregătită de Gigă Hagi se impune fără emoţii. Gol frumos marcat de Houri

VIDEO | Viitorul - Voluntari 4-0. Echipa pregătită de Gigă Hagi se impune fără emoţii. Gol frumos marcat de Houri

Fotbal

Comentarii

Viitorul s-a distrat cu Voluntari, 4-0, şi rămâne neînvinsă în Liga 1.

Primul gol a venit în minutul 16 pe axa Ganea-Boboc-Iancu. Ilfovenii nu au avut ocazii notabile nici la revenirea de la cabine, în timp ce Viitorul a fost de neoprit. George Ganea şi-a trecut şi el o reuşită în cont, din pasa lui Iancu.

Lyes Houri a marcat pentru 3 la 0 dintr-o superbă lovitură liberă de la 20 de metri, iar Rivaldinho, intrat după pauză, a închis tabela în minutul 86. 

 

Ilfovenii au cel mai slab atac din campionat, cu doar 5 goluri marcate în 7 etape, în timp ce Viitorul a urcat pe locul 2 şi este cu 2 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

VIDEO | Viitorul - Voluntari 4-0 (Iancu 16', Ganea 55', Houri 82', Rivaldinho 86')

VIITORUL: Căbuz - Mladen, Ţîru, Iacob, Boboc - Achim, Artean, Houri - Iancu, Ganea, Măţan; REZERVE: Cojocaru, Ciobanu, Filip, Dulca, Rivaldinho, Calcan, Casap
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

VOLUNTARI: Rîmniceanu - Ricardinho, Rodriguez, Armaş, Vlad - Căpăţînă, Gorobsov, Laidouni - Costin, Popadiuc, Gheorghe REZERVE: Mitrev, Balaur, Kovic, Harrer, Deac
ANTRENOR: Cristiano Bergodi


FINAL

Min. 87 - GOOOOOOOL Viitorul! Rivaldinho marchează cu o lovitură de cap din preajma careului de şase metri

Min. 82 - GOOOOOOOL Viitorul! Houri înscrie un gol superb direct din lovitură liberă. Rîmniceanu are şi el o parte din vină pentru primirea acestui gol

Min. 55 - GOOOOOOOL Viitorul! Ganea îl învinge pe Rîmniceanu cu o lovitură de cap

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

MIn. 16 - GOOOOOOOL Viitorul! Iancu marchează al şaselea său gol din acest sezon în toate competiţiile

Min. 1 - A început partida!


Gazdele la FC Viitorul Constanţa sunt  într-o formă bună, fiind neînvinse în ultimele cinci runde: două victorii şi trei egaluri. Chiar dacă egalurile au fost consecutive, în ultimele trei runde, nu există motiv de îngrijorare pentru formaţia lui Gheorghe Hagi. În acest moment, constănţenii sunt pe locul patru, dar mai presus de acest lucru, s-a păstrat jocul ofensiv, pozitiv, practicat şi în sezoanele trecute, chiar dacă s-au schimbat "actorii". Aşa cum ne-a obişnuit, formaţia de pe litoral va începe partida cu FC Voluntari doar cu gândul la victorie. Cel mai probabil, va lipsi brazilianul Eric, cel care se află în conflict cu Gheorghe Hagi, dar şi olandezul Bradley de Nooijer.

Oaspeţii de la FC Voluntari au trecut peste euforia victoriei împotriva celor de la FCSB Bucureşti, din urmă cu două etape. Au pierdut cu 1-4 pe terenul celor de la FC Botoşani, runda precedentă, şi au revenit rapid cu picioarele pe pământ. Nici locul din clasament nu este unul mai liniştitor: poziţia a 11, cu doar 4 puncte obţinute. De asemenea, antrenorul Cristian Bergodi a recunoscut că are probleme de lot, dar a spus că nu caută în acest lucru un alibi.

LIVE VIDEO |  FC Viitorul Constanţa şi FC Voluntari îşi măsoară forţele la Ovidiu, duminică, 25 august, în direct la Telekom Sport 1

Cele două formaţii s-au întâlnit de 6 ori până acum, şapte dintre partide fiind câştigate de FC Viitorul Constanţa, una pentru FC Voluntari, iar alte două dueluri s-au încheiat la egalitate. Dobrogenii au câştigat ambele confruntări directe din sezonul trecut, cu 2-0 pe teren propriu şi cu 2-1 în deplasare. Golaverajul este în favoarea gazdelor: 13-5.

Echipele probabile: 

FC Viitorul Constanţa: Căbuz - Mladen, Ţîru, P. Iacob, Filip - Ciobanu, Artean, Houri - Măţan, G. Ganea, Iancu. 

FC Voluntari:  Mitrev - Ricardinho, Balaur, Armaş, A. Vlad - Căpăţână, Gorobsov, I. Gheorghe - Costin, Ţîră, G. Deac.

Afla mai multe despre: viitorulvoluntari 

viewscnt
Articole similare