Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-4. Catalanii s-au distrat pe teren: Griezmann a marcat un gol magnific. Cum arată acum lupta pentru titlu

VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-4. Catalanii s-au distrat pe teren: Griezmann a marcat un gol magnific. Cum arată acum lupta pentru titlu

FC Barcelona

Comentarii

Villarreal şi Barcelona s-au întâlnit, duminică, într-o partidă din etapa a 34-a din La Liga. Oaspeţii s-au impus cu 4-1, în urma golurilor marcate de Suarez, Griezmann, Fati şi a autogolului lui Torres. Pentru gazde a marcat Moreno.

VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-4 (Moreno 14 / Torres a.g. 3, Suarez 20, Griezmann 45, Fati 87)

Echipele de start:

  • Villarreal: Asenjo – Mario Gaspar, Albiol, Torres, Moreno – Chukwueze, Anguissa, Iborra, Cazorla – Moreno, Alcacer
  • Barcelona: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba – S. Roberto, Busquets, Vidal – Messi, Suarez, Griezmann

Clasamentul la vârf în La Liga: 1. Real Madrid – 77 puncte, 2. Barcelona – 73 puncte, 3. Atletico Madrid – 62 puncte, 4. Sevilla – 57 puncte, 5, Villarreal – 54 puncte, 6. Getafe – 53 puncte, 7. Real Sociedad – 50 puncte.

Aceasta a fost prima înfrângere suferită de Villarreal de la reluarea competiţiei întrerupte de pandemia de coronavirus. "Submarinul galben" înregistrase până duminică cinci victorii şi o remiză.


Min. 90+5 Finalul partidei. 

Min. 87 GOOOOOL Barcelona! Ansu Fati pătrunde superb din stânga şi trage la prima bară pentru 4-1!

Min. 69 GOOOOOL Barcelona! Messi înscrie şi el din interiorul careului, dar reuşita e anulată pentru offside la Vidal. 

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45+1 Finalul primei reprize.

Min. 45 GOOOOL Barcelona! Reuşită superbă! Messi îi pasează cu călcâiul lui Griezmann, care îl lobează elegant pe Asenjo. 

Min. 20 GOOOOL Barcelona! Ce meci! Messi a plecat cu mingea de la mijlocul terenului şi i-a pasat lui Suarez, care, cu un şut plasat, a marcat superb. 

Min. 14 GOOOOL Villarreal! Gazdele restabilesc egalitatea. Şutul lui Cazorla a fost deviat de Ter Stegen până la Moreno, care a marcat cu poarta goală.

Min. 3 GOOOOL Barcelona! Alba centrează de pe stânga, iar Torres, cu Griezmann lângă el, împinge mingea în poartă.

Min. 1 A început partida.


Gazdele de la Villarreal sunt într-o formă foarte bună, cu patru victorii şi un egal în ultimele cinci runde din La Liga. "Submarinul galben" este pe locul 5, cu 54 de puncte, şi încă mai speră la locul 4 ocupat de Sevilla, cel care asigură ultimul bilet din Spania către Liga Campionilor, în sezonul următor.

De partea cealaltă, Barcelona a călcat strâmb de trei ori în ultimele cinci runde, iar şansele sale la titlu s-au redus considerabil. Real Madrid are patru puncte avans şi un program relativ mai accesibil decât trupa "blaugrana".

Villarreal nu a mai câştigat pe teren propriu împotriva Barcelonei de aproape 13 ani. Pe 20 octombrie 2007, Villarreal se impunea cu 3-1, într-o partidă de campionat. Santi Cazorla şi Lionel Messi se aflau pe teren şi în acel duel.

Echipele probabile: 

Villarreal: Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Moreno - Chukwueze, Iborra, Anguissa, Cazorla - Alcacer, Moreno.
Barcelona: ter-Stegen - S.Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Vidal, Busquets, Puig - Griezmann, Suarez, Messi.

Vor lipsi: 

Villarreal: Guera, Funes Mori (accidentaţi), Chakla (incert)
Barcelona: Dembele, Umtiti, de Jong (accidentaţi)

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare