Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | FC Voluntari - Dinamo 2-4. Victorie lejeră pentru "câini", greşeli uriaşe în defensiva ilfovenilor

VIDEO | FC Voluntari - Dinamo 2-4. Victorie lejeră pentru "câini", greşeli uriaşe în defensiva ilfovenilor

Dinamo București

Comentarii

Dinamo merge din ce în ce mai bine în play-out. Câinii au marcat de patru ori la Voluntari şi şi-au consolidat primul loc, după victoria, scor 4-2.

Dinamo a făcut instrucţie cu FC Voluntari şi a decis meciul încă din prima repriză. După un prim semnal ofensiv al lui Nistor, Popa a deschis scorul şi cu ajutorul ilfoveanului Achim. După o jumătate de oră de joc, a venit rândul lui Balaur să le dea o mână de ajutor "câinilor". Fundaşul a marcat în propria poartă. Degringolada din defensiva gazdelor a continuat.
 
Mahlangu a punctat şi el pentru un avantaj de trei goluri la pauză al dinamoviştilor. Nici nu s-a fluierat bine startul actului secund, că Dinamo a mai lovit o dată. Popa a beneficiat de o nouă eroare în defensivă şi a reuşit "dubla". Echipa lui Niculescu şi-a revenit în ultimul sfert de oră. Voicu şi Balaur au mai redus din proporţiile scorului, dar ilfovenii nu au avut forţa să reuşească mai mult, iar Voluntari - Dinamo s-a încheiat 2-4.
 
FC Voluntari - Dinamo 2-4
Au marcat: Voicu '76, Balaur '84 / Popa '22, '46 Balaur '32 (autogol), Mahlangu '38
 
Echipele de start:
 
FC Voluntari: Mincă - Leasă, Balaur, Achim, Bucurică - Marinescu, Răuţă - Căpăţână, Cernat, Benzar - Deac
Rezerve: Balauru, Horj, Sane, Novac, Sânmărtean, Pîrcălabu, Voicu
 
Dinamo: Penedo - Dudea, Katsikas, Maric, Grigore - Hanca, Mahlangu, Nistor - Moldoveanu, Popa, Pesic
Rezerve: Muţiu, Popescu, Palic, Olteanu, Nemec, Romera, Gheorghe
 
Min. 84 - GOOOOOOOOOOL Balaur marchează pentru FC Voluntari

 
Min. 76 - GOOOOOOOOOOL Voicu marchează golul de onoare pentru FC Voluntari

 
Min. 46 - GOOOOOOOOOOL Popa reuşeşte "dubla", după o nouă serie de greşeli a lui Achim
 


Min. 38 - GOOOOOOOOOOL Dinamo face 3-0 prin reuşita lui Mahlangu



Min. 32 - GOOOOOOOOOOL Dinamo conduce cu 2-0, după ce Balaur şi-a marcat în propria poartă

 
Min. 22 - GOOOOOOOOOOL Popa deschide scorul pentru Dinamo, după o greşeală uriaşă a lui Achim

 
Min. 15 - Şutul lui Nistor trece puţin pe lângă bara porţii lui Mincă
 

LIVE VIDEO Voluntari - Dinamo Telekom Sport 1

Învingătoare în restanţa cu FC Botoşani, Dinamo s-a distanţat la patru puncte în fruntea clasamentului din playout. Pe locul 3, echipei lui Claudiu Niculescu nu i-a mai rămas decât să tragă pentru ultima poziţie a podiumului. Diferenţa faţă de "câini" este de 11 puncte, în timp ce distanţa faţă de FC Botoşani este de şapte lungimi.

Echipa lui Claudiu Niculescu a obţinut o singură victorie în play-out, 1-0 cu Poli Timişoara, în chiar prima etapă. De atunci, ilfovenii au mai obţinut un singur punct.
Voluntari vine după o serie de două eşecuri în campionat, 1-2 cu Sepsi şi 0-1 cu FC Botoşani. De la începutul anului, echipa de la marginea Bucureştiului a obţinut doar două victorii, ambele în faţa celor de la Poli Timişoara. În rest, au fost cinci înfrângeri şi o remiză. În 2018, echipa lui Claudiu Niculescu a marcat doar două meciuri pe teren propriu, în patru partide.

LIVE VIDEO Voluntari - Dinamo Telekom Sport 1

Palmaresul "câinilor" în play-out este de trei victorii şi o înfrângere. Singurul eşec a venit în faţa celor de la Juventus (1-2). Victoriile - cu Gaz Metan (3-0), Botoşani (1-0) şi Concordia (3-1). Sub comanda lui Florin Bratu, echipa din Ştefan cel Mare mai are în palmares un eşec, 0-1 cu CSU Craiova, în Cupa României. Victoria de la Botoşani a pus capăt seriei de două înfrângeri în deplasare a "câinilor". În ultimele cinci partide, un singur meci al dinamoviştilor din deplasare a îndeplinit pronosticul de "over 2.5".

Afla mai multe despre: dinamovoluntariliga 1live video 

viewscnt
Articole similare