Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Voluntari - FCSB 1-2. Victorie cu emoţii pentru FCSB. Voluntari a dominat finalul de meci, cu un jucător eliminat

VIDEO | Voluntari - FCSB 1-2. Victorie cu emoţii pentru FCSB. Voluntari a dominat finalul de meci, cu un jucător eliminat

FCSB

Comentarii

FCSB a învins FC Voluntari, 2-1, într-o partidă restanţă din etapa cu numărul 18. Golurile au fost marcate de Simonovski, pentru gazde şi de Olaru şi Coman, pentru FCSB.

FCSB a câştigat meciul restanţă cu FC VOluntari, care ar fi trebuit să aibă loc în luna noiembrie a anului trecut. Roş-albaştrii au deschis repede scorul. Olaru a înscris la primul său meci ca titular pentru echipa lui Vintilă. Ilfovenii au restabilit egalitatea după o jumătate de oră de joc. Simonovski s-a aflat la capătul unei faze superbe creată de colegii săi. După nici zece minute, FCSB a preluat din nou conducerea. Florinel Coman a marcat pentru a 11 -a oară în această stagiune. În finalul reprizei, Armaş l-a faultat pe Man şi a fost eliminat direct. Roş-albaştrii nu au profitat de superioritatea numerică în actul secund şi au ratat câteva ocazii mari. Până la urmă, Voluntari - FCSB s-a încheiat 1-2.


VIDEO | FC Voluntari - FCSB 1-2 (Simonovski 32 / Olaru 8, Coman 42)

ECHIPELE DE START 

Voluntari: Cojocaru - Struna, Paşcanu, Armaş, Kocic - Fl. Achim, De Lucas - Sanoh, Cătăţînă, Măţan - Simonovski
Rezerve: Rîmniceanu - Al. Vlad, Borţoneanu, I. Gheorghe, Eric, Ţîră, Vl. Morar
Antrenor: Mihai Teja

FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Filip, Soiledis - Oaidă, Olaru, Moruţan - Man, Tănase, Coman
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Gnohere, Momcilovic, Vînă, Dumitru, Adi Popa
Antrenor: Bogdan Vintilă 

Min. 82: Ocazie FCSB! Dennis Man a avut oportunitatea de a majora diferenţa, dar şutul cu exteriorul a trecut pe lângă. 

Min. 64: Schimbare la FCSB! A ieşit Olaru, a intrat Vînă. Suporterii FCSB deplasaţi la Voluntari i-au strigat numele marcatorului primului gol. 

Min. 44: Eliminare la Voluntari! Igor Armaş este eliminat pentru un fault în calitate de ultim apărător, asupra lui Dennis Man. 

Min. 42: GOOOOL FCSB! Florinel Coman înscrie după o acţiune personală şi ajunge la 11 goluri în acest sezon. 

Min. 32: GOOOOL Voluntari! Simonovski restabileşte egalitatea după o acţiune superbă a gazdelor. Atacantul a marcat de lângă Iulian Cristea. 

Min. 10: Ocazie Voluntari! Armaş are ocazia de a restabili, rapid, egalitatea, însă Bălgrădean este la post şi apără lovitura de cap a jucătorului moldovean. 

Min. 8: GOOOOL FCSB! Olaru înscrie un gol fenomenal, din voleu, la primul meci ca titular la FCSB.

Min. 3: Ocazie FCSB! Darius Olaru şutează cu putere din interiorul careului, dar Valentin Cojocaru respinge. 

Min. 1 - Fluier de start al centralului Mladenovici


UPDATE 16:00 | Gazonul arată perfect, iar partida dintre FC Voluntari şi FCSB se va disputa astăzi, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1.

UPDATE 14:50 | Zăpada a fost îndepărtată aproape în totalitate de pe gazon şi, cum astăzi nu se mai anunţă ninsoare, partida nu mai prezintă niciun risc de a nu se disputa.

UPDATE 12:00 | Clubul FC Voluntari a anunţat, pe contul oficial de Facebook, că se lucrează intens la deszăpezirea arenei "Anghel Iordănescu". Totodată, ilfovenii dă asigurări că partida se va putea disputa în condiţii optime de joc la ora de începere. În plus, sistemul de încălzire a gazonului funcţionează.

Din informaţiile Telekom Sport, firma de deszăpezire, care este din Ialomiţa, nu a putut ajunge la stadionul din Voluntari pentru a curăţa zăpada, dar cei din club s-au mobilizat. Au fost chemaţi toţi angajaţii pentru a da o mână de ajutor la deszăpezirea terenului, urmând ca mai târziu să ajungă şi cei de la firma de deszăpezire pentru a înlătura în totalitate zăpada.


UPDATE 10:30 | Meciul dintre FC Voluntari şi FCSB este în pericol să se amâne din nou. La Voluntari a nins toată noaptea, iar gazonul este acoperit cu un strat gros de zăpadă. În plus, la ora de start a partidei se anunţă minus un grad Celsius. "Dacă trebuia să jucăm vara, îi dădea cu incendiu", a comentat oficialul FCSB, Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la 30 noiembrie, dar a fost amânat atunci din cauza ploii torenţiale care a făcut ca terenul să devină impracticabil.

Între timp, FC Voluntari şi-a schimbat antrenorul. Ilfovenii l-au adus pe Mihai Teja în locul lui Cristiano Bergodi. Mihai Teja îşi reîntâlneşte fosta echipă pentru a treia oară în acest sezon, după cele două înfruntări din perioada în care o antrena pe Poli Iaşi. În turul campionatului, Poli Iaşi a învins FCSB, în deplasare, scor 2-1, pentru ca în retur FCSB să se impună cu acelaşi scor în Moldova.

"Ne aşteaptă un meci greu, un meci bun, un meci frumos, un meci în care trebuie să dăm maximum, la fel cum am făcut şi cu cei de la Clinceni. FCSB este o echipă bună, puternică, se bate la titlu, are jucători de valoare şi încercăm să scoatem maximum din acest meci.

Eu îi cunosc, mi-a făcut plăcere să lucrez cu ei. Sunt jucători de calitate foarte bună şi sportivă şi umană. Dar îmi doresc să luăm punct sau puncte din partida de mâine.

Mi-a făcut plăcere cu ei, sunt sigur că pot să facă performanţă. Vedeţi că mulţi dintre ei valorează foarte mulţi bani şi sunt sigur că vor pleca pe sume mari şi la echipe puternice, pentru că au calitate.

Echipa noastră trebuie să fie unită, să fim mult mai puternici şi să dăm dovadă că un grup unit poate să câştige în faţa valorilor individuale.

Nu ne este frică, îi respectăm, dar noi ne dorim să luăm punct sau puncte. Suntem într-o situaţie foarte grea şi pentru noi fiecare punct contează", a declarat Mihai Teja.

FCSB are şansa de a urca pe locul al doilea

FCSB are, joi seară, şansa de a urca pe locul al doilea şi de a se apropia la cinci puncte de liderul CFR Cluj. Înaintea meciului, FCSB are 39 de puncte şi ocupă locul al patrulea, la un punct în spatele echipelor de pe locul al doilea şi locul al treilea, U Craiova, respectiv Astra. CFR conduce în clasament, cu 47 de puncte, în timp ce FC Voluntari este ultima clasată, cu 11 puncte.

"Un joc foarte important pentru noi, care ne poate urca în clasament. Sunt trei puncte importante puse în joc şi jucătorii sunt pregătiţi pentru a face un joc foarte bun şi a câştiga cele trei puncte", a spus antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă.

Horia Mladinovici va arbitra meciul FC Voluntari - FCSB

Arbitrul Horia Gabriel Mladinovici va conduce la centru partida FC Voluntari – FCSB, care se va disputa joi, de la ora 20.00, în etapa a XVIII-a a Ligii I. Mladinovici va fi ajutat de arbitrii asistenţi Marius Badea şi George Florin Neacşu. Arbitru de rezervă va fi Cătălin Popa (Piteşti), iar observatori Marian Salomir şi Cătălin Popa (Vaslui).

Afla mai multe despre: voluntari 

viewscnt
Articole similare