Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ghiţă trimite mingea în portiţă şi o salvează pe Viitorul, care a evoluat ultimele 20 de minute cu Voluntari în zece

VIDEO | Ghiţă trimite mingea în portiţă şi o salvează pe Viitorul, care a evoluat ultimele 20 de minute cu Voluntari în zece

Superliga

Comentarii

Viitorul s-a impus pe terenul celor de la FC Voluntari, scor 2-1, în etapa cu numărul 16 din Liga 1, şi urcă până pe doi, cel puţin până la meciul dintre Poli Iaşi şi FCSB, care se va disputa în această seară, de la ora 20.30, la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze se văd pe telekomsport.ro.

LIVE Voluntari - Viitorul 1-2 (Tudorie 67' / Mladen 21', Ghiţă 84')

ECHIPELE DE START

Voluntari: Vâtcă - Bucurică, Balaur, Armaş, Al. Vlad - Răuţă, Laidouni - Căpăţînă, Malfleury, I. Gheorghe - Al. Tudorie; Rezerve: Petrariu - Zgrablic, Ciucur, Pîrcălabu, G. Deac, Gadze, Kabasele; Antrenor: Cristiano Bergodi

Viitorul: Cojocaru - Lopes, Luchin, Mladen, De Noojier - I. Vînă, T. Băluţă, Artean - I. Hagi, Drăguş, Houri Rezerve: Buzbuchi - Achim, Voduţ, Ciobanu, V. Ghiţă, Măţan, R. Boboc; Antrenor: Gheorghe Hagi


Cristiano Bergodi a avut ghinion la debutul pe banca celor de la Voluntari. Viitorul a plecat cu toate punctele după ce a deschis scorul la jumătatea primei reprize. Servit excelent de Ianis Hagi, Mladen a înscris pentru prima dată în acest sezon de Liga I. Ilfovenii au restabilit egalitatea în actul secund. Tudorie l-a învins pe fostul său coechipier de la FCSB, Cojocaru. După gol, Hagi l-a pierdut pe Tudor Băluţă. Internaţionalul român a fost eliminat după ce a văzut de două ori cartonaşul galben în doar două minute. Rămasă în inferioritate, fosta campioană a dat lovitura prin Virgil Ghiţă. Fundaşul naţionalei de tineret a marcat din centrarea aceluiaşi Ianis Hagi şi FC Voluntari - Viitorul s-a încheiat 1-2.

FINAL

Min. 84 - GOOOOOOOL Viitorul! Ghiţă îi readuce pe oaspeţi în avantaj cu o execuţie de cap, după un corner executat de Ianis Hagi.

Min. 73  - Băluţă este eliminat pentru două galbene primite în mai puţin de două minute. Viitorul rămâne în zece, iar meciul se complică pentru echipa „Regelui”.

Min. 66 - GOOOOOOOL FC Voluntari! Eforturile din repriza secundă ale ilfovenilor au fost răsplătite: Tudorie restabileşte egalitatea.

Min. 62 - Ocazie importantă pentru Voluntari! Posibil penalty pentru gazde.

Min. 46 - Start în repriza secundă!

PAUZĂ

Min. 45 - Gol anulat Viitorului! Ianis Hagi marchează, dar arbitrul anulează eronat reuşita pe motiv de ofsaid.

Min. 42 - S-a lăsat ceaţa peste stadionul „Anghel Iordănescu”.

Ioan Andone a coborât până la marginea terenului pentru a urmări mai bine partida.

Min. 21 - GOOOOOOL FC Viitorul! Mladen deschide scorul printr-un procedeu spectaculos, după o lovitură de la colţ

Min. 20 - Ocazie importntă pentru Viitorul! Pasa lui Nooijer îl găseşte foarte bine pe Artean în zona punctului cu var, dar şutul acestuia nu-l pune în dificultate pe Vâtcă.

Min. 12 - Drăguş (Viitorul) şutează puternic din afara careului de 16 metri, dar Vâtcă deviază mingea în corner

Lucescu, Andone, Gane, Marica, Victor Becali şi Iordănescu asistă la meci

Min. 1 - A început partida!

Afla mai multe despre: liga 1voluntariviitorul 

viewscnt
Articole similare