Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Eintracht, victorie clară pe terenul lui Werder. Situaţie dificilă pentru formaţia lui Florian Kohfeldt. Vezi aici golurile marcate

VIDEO | Eintracht, victorie clară pe terenul lui Werder. Situaţie dificilă pentru formaţia lui Florian Kohfeldt. Vezi aici golurile marcate
Comentarii

Eintracht Frankfurt a câştigat pe terenul lui Werder Bremen, scor 3-0. Toate cele trei goluri au fost marcate în partea a doua a meciului. Situaţia formaţiei lui Florian Kohfeldt este din ce în ce mai dificilă în Bundesliga.

După o primă repriză fără goluri, Eintracht a punctat în minutul 61 prin Andre Silva. Fostul atacant de la AC Milan îşi continuă forma bună şi ajunge la cota 8 în Bundesliga.

20 de minute mai târziu, formaţia lui Hutter avea să marcheze şi al doilea gol al serii. La finalizare s-a aflat de această dată rezerva Ilsanker, cel care îl schimbase cu puţin timp înainte pe Rode. Tot Ilsanker a închis tabela în minutul 90, cu al doilea său gol în acest meci.

3-0 pentru Eintracht care ocupă acum locul 11 în clasament după 29 de etape. Pentru Werder, misiunea salvării de la retrogradare se complică vizibi.

Alb-verzii au 25 de puncte, cu două mai puţine decât Fortuna Dusseldorf şi cu trei mai puţine decâţ SV Mainz. În runda următoare, Werder joacă împotriva lui WfL Wolfsburg, în timp ce Eintracht primeşte vizita formaţiei din Mainz.


LIVE VIDEO | Werder Bremen - Frankfurt 0-3 (Andre Silva 61, Ilsanker 81, 90)

Echipele de start:

  • Werder: Pavlenka - Selassie, Veljkovic, Moisander, Friedl - Eggstein, Vogt, Klaasen - Osako, Selke, Bartels
  • Frankfurt: Trapp - Abraham, Hasebe, Hinteregger - Toure, Kohr, Rode, Kostic - Gacinovic, Kamada - Silva

Min 90. Acelaşi Ilsanker face 3-0 din pasa lui De Guzman, şi el proaspăt intrat pe teren.

Min 81. Eintracht Frankfurt îşi dublează avantajul. De această dată, la finalizare, se află Ilsanker. Trupa lui Hutter se îndreaptă spre o victorie confortabilă

Min 61. Gool Eintracht Frankfurt! Andre Silva reuşeşte să deschidă scorul pe Weserstadion din Bremen. 

viewscnt
Articole similare