Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LIVE VIDEO | Wolfsburg - Bayern Munchen, sâmbătă, de la 16:30, în direct la Telekom Sport 2. Bavarezii au două înfrângeri consecutive

LIVE VIDEO | Wolfsburg - Bayern Munchen, sâmbătă, de la 16:30, în direct la Telekom Sport 2. Bavarezii au două înfrângeri consecutive

Bundesliga

Comentarii

Wolfsburg - Bayern Munchen, meci din etapa a 8-a a primei ligi din Germania, este în direct, la Telekom Sport 2, sâmbătă, de la ora 16:30.

Bayern Munchen este într-o situaţie dificilă după un start de sezon pe care probabil nu l-a anticipat nici cel mai pesimist fan al echipei campioane. Elevii lui Niko Kovac sunt pe locul 6 în Bundesliga şi nu au reuşit să mai câştige de trei etape. Mai mult decât atât, în ultimele două etape, bavarezii au două înfrângeri, 0-2 cu Hertha Berlin şi 0-3 cu Borussia Monchengladbach. 

  • LIVE VIDEO | Wolfsburg - Bayern Munchen, sâmbătă, de la 16:30, în direct la Telekom Sport 2

Şansa lui Bayern este că şi Wolfsburg nu trece printr-o perioadă foarte bună, pentru că în ultimele cinci meciuri nu a înregistrat nicio victorie. Per total, "lupii" au două victorii, trei egaluri şi două înfrângeri şi ocupă locul 9 în clasament. 

Echipele de la ultimul meci

Wolfsburg: Casteels - Williams, Knoche, Brooks, Roussillion - Tisserand - Steffen, Malli, Arnold, Brekalo - Weghorst 

Bayern: Neuer - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Muller, Thiago, Goretzka - Robben, Lewandowski, J. Rodriguez 

Afla mai multe despre: bayern munchenwolfsburgbundesliga 

viewscnt
Articole similare