Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Nebunie totală pe Etihad! Jucătorii lui City au ieşit cu bodyguarzii de pe teren! Ce au făcut fanii după meciul cu Swansea

VIDEO | Nebunie totală pe Etihad! Jucătorii lui City au ieşit cu bodyguarzii de pe teren! Ce au făcut fanii după meciul cu Swansea

Premier League

Comentarii

Manchester City a jucat pentru prima dată din postura de campioană în faţa fanilor, iar trupa lui Guardiola nu şi-a dezamăgit suporterii. A fost 5-0, într-un meci cu Swansea controlat în totalitate de ”cetăţeni”

Imediat după fluierul de final, suporterii lui Manchester City au invadat terenul, iar fotbaliştii au fost scoşi cu ajutorul bodyguarzilor de pe teren.

Imaginile absolut senzaţionale pot fi urmărite în materialul video de mai jos:

VIDEO | MANCHESTER CITY - SWANSEA 5-0 (David Silva 12, Sterling 16, De Bruyne 59, Bernardo 64, Jesus 88)

ECHIPELE DE START:

MAN. CITY: Ederson - Danilo, Kompany, Laporte, Delph - Silva, Gundogan, De Bruyne - Bernardo, Jesus, Sterling

SWANSEA: Fabianski - Naughton, Hoorn, Fernandez, Mawson, Olsson - Ki, King, Carroll, Ayew - Ayew

VIDEO | Arsenal - West Ham 4-1 (Monreal 51, Ramsey 82, Lacazette 85, 89 / Arnautovic 64) - Telekom Sport 1

Echipele de start:
Arsenal:
Ospina - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal - Xhaka, Elneny - Iwobi, Ramsey, Wellbeck - Lacazette

West Ham: Hart - Rice, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Kouyate, Noble, Masuaku - Fernandes, Mario - Arnautovic

VIDEO | Stoke - Burnley 1-1 (Ndiaye 11 / Barnes 62) - Telekom Sport 3

Echipele de start:
Stoke: Butland - Johnson, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Bauer, Ndiaye, Allen, Shaqiri - Diouf, Crouch
 
Burnley: Pope - Lowton, Long, Tarkowski, Ward - Lennon, Cork, Westwoord, Gudmundsson - Wood, Barnes

Arsenal - West Ham United se vede în direct la Telekom Sport 1, de la 15:30

Învinsă surprinzător în runda trecută la Newcastle United, Arsenal primeşte vizita lui West Ham, duminică, într-un meci pe care nu trebuie să-l piardă, altfel riscă să iasă din zona cupelor europene. Aflată pe poziţia a şasea, ultimul loc de Liga Europa, echipa pregătită de Arsene Wenger mai are doar două puncte avans de Burnley, care va juca de la aceeaşi oră cu Stoke City. 

De cealaltă parte, West Ham ocupă locul 14, la şapte puncte avans de zona retrogradării, iar trei puncte obţinute pe Emirates Stadium ar putea s-o scape de emoţii în acest final de sezon.

Stoke City - Burnley, de la 15:30, în direct la Telekom Sport 3

Cu cinci victorii consecutive, Burnley este, înaintea etapei a 35-a, cea mai în formă echipă a campionatului. După ce au învins rând pe rând Everton, West Ham, West Brom, Watford şi Leicester, elevii lui Sean Dyche se deplasează la Stoke pentru a încerca să câştige şi să profite de un eventual pas greşit al celor de la Arsenal.

Stoke, în schimb, îşi joacă una dintre ultimele şanse de a rămâne în prima ligă. Cu 28 de puncte, Stoke City ocupă locul 19 din 20, cu 28 de puncte, la cinci puncte în spatele primei echipe aflate deasupra zonei retrogradării, Swansea.

Manchester City - Swansea City, de la 18:30, în direct la Telekom Sport 3

Noua campioană a Angliei primeşte vizita lui Swansea, echipă aflată în primejdia retrogradării. În tur, echipa lui Pep Guardiola a câştigat categoric în deplasare, scor 4-0. 

În ciuda faptului că Manchester City şi-a asigurat încă din runda trecută cel de-al cincilea titlu din istorie în Premier League, fanii "Cetăţenilor" mai au de aşteptat pentru a sărbători reuşita pe stadion. Conform tradiţiei, ceremonia de acordare a trofeului va avea loc la ultimul meci pe care noua campioană îl va juca pe teren propriu, acesta fiind programat sâmbătă, 6 mai, când Manchester City va întâlni Huddersfield.

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalcity 

viewscnt
Articole similare