Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool a câştigat la limită, în deplasare, cu Brighton. Florin Andone a intrat în repriza a doua, dar nu a reuşit să marcheze

Liverpool a câştigat la limită, în deplasare, cu Brighton. Florin Andone a intrat în repriza a doua, dar nu a reuşit să marcheze

Premier League

Comentarii

Brighton & Hove Albion, echipa la care este legitimat românul Florin Andone, a pierdut pe teren propriu cu Liverpool, 0-1, într-un meci care a contat pentru etapa a 22-a din Premier League.

Liverpool a câştigat la limită meciul din deplasare, 1-0, dar scorul nu reflectă neapărat situaţia de pe teren. Elevii lui Jurgen Klopp au dominat partida din toate punctele vedere, au avut o posesie de peste 70%, în timp ce Brighton nu a avut niciun şut pe poartă. 

Florin Andone a fost introdus în minutul 66, dar nu a avut prea multe şanse să modifice tabela. Astfel, Brighton rămâne pe locul 13, iar Liverpool pe prima poziţie şi acumulează 57 de puncte, la şapte diferenţă de Manchester City, care are însă un meci în minus. 


Brighton - Liverpool 0-1 (Salah 50')

Echipele de start

Brighton: Button - Montoya, Duffy, Dunk, Bong - Stephens - March, Gross, Propper, Locadia - Murray

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Fabinho, Van Dijk, Robertson - Wijnaldum, Henderson - Shaqiri, Firmino, Mane - Sala

Min. 66: Florin Andone a fost introdus în locul lui Murray. 

Min. 50: GOOOL Liverpool! Mo Salah deschide scorul dintr-un penalty obţinut tot de el. Vezi golul AICI

La pauză cele două echipe se află la egalitate. 


Liverpool a pierdut din avantajul pe care îl avea faţă de Manchester City, iar în acest moment se află doar la patru puncte de echipa lui Pep Guardiola. În schimb, Brighton este în partea inferioară a clasamentului, pe locul 13, cu 26 de puncte. 

În cazul în care echipa lui Florin Andone termină cu punct sau puncte, se poate apropia de jumătatea clasamentului, o performanţă superioară cele din sezonul trecut, atunci când au terminat pe locul 15. 

Afla mai multe despre: brightonliverpoolflorin andonepremier league 

viewscnt
Articole similare