Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool a dat lovitura! A câştigat lupta cu Barcelona, Ajax şi Bayern Munchen pentru ”noul Van Dijk”

Liverpool a dat lovitura! A câştigat lupta cu Barcelona, Ajax şi Bayern Munchen pentru ”noul Van Dijk”

Liverpool

Comentarii

The Telegraph anunţă că FC Liverpool a ajuns la un acord pentru transferul fundaşului Sepp Van den Berg, cel comparat de olandezi cu Virgil van Dijk.

Fundaşul central Sepp Van den Berg (17 ani) va juca în următorii 6 ani cel puţin pentru FC Liverpool. Câştigătoarea UEFA Champions League a câştigat astfel lupta cu Barcelona, Ajax şi Bayern Munchen pentru semnătura puştiului comparat de olandezi cu Virgil van Dijk.

Sepp Van den Berg a crescut în umbra lui Jaap Stam, fostul mare fundaş de la Manchester United. La 17 ani este cotat la 2 milioane de euro şi măsoară 1.89 de centimetri: ”Copia fidelă a lui Van Dijk. Din toate punctele de vedere” scrie presa olandeză despre fundaşul care în sezonul trecut a bifat 20 de meciuri în Eredivisie la PEC Zwolle.

Fundaşul era dorit şi de FC Barcelona, mai ales după ce tratativele pentru transferul lui De Ligt s-au blocat. Sepp Van den Berg are 4 selecţii în naţionala Under 19 a Olandei şi deja două goluri marcate. Nu se cunoaşte suma pe care au plătit-o ”cormoranii” pentru ”noul Van Dijk”, dar presa olandeză scrie de o tranzacţie cuprinsă între 6 şi 8 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: liverpooltransferurivan den berg 

viewscnt
Articole similare