Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool a făcut o ofertă oficială pentru Thiago! Mijlocaşul vrea să plece, Bayern nu vrea să-l piardă gratis: cât oferă "cormoranii"

Liverpool a făcut o ofertă oficială pentru Thiago! Mijlocaşul vrea să plece, Bayern nu vrea să-l piardă gratis: cât oferă "cormoranii"

Bayern Munchen

Comentarii

Thiago Alcantara (29 de ani), fotbalistul lui Bayern, vrea să plece şi e dorit de Liverpool, campioana Europei şi a lumii, care a făcut o ofertă oficială pentru aducerea mijlocaşului, potrivit presei din străinătate. "Cormoranii" vor să-şi întărească linia de mijloc şi Thiago, fotbalist crescut de Barcelona, e omul pe care Jurgen Klopp vrea să-l integreze în angrenajul său perfect de pe Anfield.

Karl-Hainz Rummeningge, preşedintele lui Bayern Munchen, a anunţat că Thiago vrea să plece, iar Liverpool e destinaţia sa cea mai probabilă. Clubul german a anunţat că aşteaptă o ofertă oficială pentru mijlocaşul naturalizat spaniol, iar jurnalistul italian Tancredi Palmieri susţine că aceasta a şi venit. Liverpool e gata să ofere 30 de milioane de euro şi bonusuri de 5, în funcţie de performanţele sale, în schimbul lui Thiago, potrivit sursei citate, însă Bayern vrea 35. Mai mult ca sigur, cele două cluburi vor ajunge să bată palma, mai ales că mijlocaşul mai are un an de contract.

Rummenigge a anunţat că Thiago vrea să plece!

Preşedintele lui Bayern, Karl-Hainz Rummenigge, a recunoscut că fotbalistul aflat la formaţia bavareză încă din 2013 vrea să plece. Contractul dintre Bayern şi Thiago expiră în vara lui 2021, iar nemţii nu vor să-l piardă gratis. "Thiago îşi doreşte să plece, vrea să dea curs unei noi provocări în partea finală a carierei lui. Nu vrem să pierdem un jucător ca el pe gratis, la anul, o spun foarte clar", a spus Rummenigge pentru Bild, menţionând că Liverpool nu a făcut o ofertă oficială.

Sosirea lui Thiago pe Anfield e, poate, un semn că unul dintre mijlocaşii centrali ai lui Liverpool va pleca. Principalul "suspect" este Naby Keita. Sosit în 2018 pe Anfield, pentru o sumă impresionantă, 60 de milioane de euro, jucătorul de culoare nu a confirmat. În acest sezon a strâns doar 9 meciuri în Premier League pentru "cormorani", iar Klopp a cochetat cu ideea de a-l pune chiar pe lista de transferuri.

Afla mai multe despre: thiago alcantarabayernofertaliverpooltransfer 

viewscnt
Articole similare