Experiențe împreună.
You are here:

Liverpool a intrat cu dreptul în 2018: victorie dramatică, în 90+4! VIDEO | Mane a reuşit o "bijuterie de gol" în meciul cu Burnley

Liverpool a intrat cu dreptul în 2018: victorie dramatică, în 90+4! VIDEO | Mane a reuşit o "bijuterie de gol" în meciul cu Burnley

Premier League

Liverpool a intrat cu dreptul în noul an şi s-a impus pe terenul lui Burnley, scor 2-1, după un final dramatic de meci.

Sadio Mane a deschis scorul în minutul 61, cu o execuţie superbă, la care portarul gazdelor nu a putut interveni.
 


Burnley a egalat la una din puţinele ocazii, cu trei minute înainte de final, când Gudmundsson l-a învins pe Mignolet. Liverpool părea să scape victoria printre degete, însă cormoranii au dat lovitura în ultimul minut al prelungirilor (90+4), prin fundaşul Klavan.

S-a terminat 2-1 pentru Liverpool, iar trupa lui Klopp a ajuns la 44 de puncte şi a egalat-o pe Manchester United, care are însă un meci mai puţin disputat.
 

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
Cum se apără Năstase după ce a ajuns pentru a doua oară la poliţie, în doar câteva ore. "Consum şi apă, să ştiţi, mai şi mănânc."Nasty spune că a fost "pândit"

Fostul tenisman Ilie Năstase le-a declarat jurnaliştilor la plecarea de la sediul Brigăzii Rutiere, unde a fost dus după ce a fost oprit a doua oară în doar câteva ore în trafic pentru că a condus un scuter deşi avea permisul suspendat, că „mai consumă şi apă şi mai şi mănâncă”, referindu-se la scandalul dintre el şi poliţişti de vineri dimineaţă, când s-a urcat băut la volan. Năstase a spus că a fost sincer cu poliţiştii când le-a mărturisit că a consumat doar trei beri şi a confirmat că i s-a deschis un al doilea dosar penal la câteva ore după primul, de data aceasta pentru că a condus cu permisul suspendat. Fostul tenisman a precizat că a fost din nou testat cu aparatul alcooltest.