Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool a ofertat un jucător de la Napoli! L-a cucerit pe Klopp după ce a marcat împotriva "cormoranilor" în Champions League

Liverpool a ofertat un jucător de la Napoli! L-a cucerit pe Klopp după ce a marcat împotriva "cormoranilor" în Champions League

Liverpool

Comentarii

Liverpool s-a întâlnit cu Napoli în ultimele două sezoane din UEFA Champions League, de fiecare dată în faza grupelor. După patru meciuri împotriva clubului din sudul Italiei, "cormoranii" au făcut o ofertă pentru unul dintre jucătorii lui Napoli.

Liverpool este ultimul club dintr-o listă destul de lungă de echipă care l-au ofertat pe Dries Mertens (32 de ani), susţine Tuttomercatoweb. Fotbalistul belgian este la final de contract cu Napoli şi poate semna cu orice echipă îşi doreşte. 

Chelsea, Juventus şi Inter Milano sunt alte echipe care l-au ofertat pe Mertens după ce zvonurile apărute în presa din Italia au indicat că internaţionalul belgian nu mai vrea să îşi prelungească contractul cu gruparea antrenată în acest moment de Gennaro Gattuso. 

  • 20.000.000 de euro este cota lui Dries Mertens, potrivit transfermarkt.com 
  • 121 de goluri a marcat Mertens în 309 meciuri pentru Napoli 

Mertens a marcat împotriva lui Liverpool în toamna lui 2019, iar Jurgen Klopp îl consideră o soluţie bună pentru atacul lui Liverpool datorită versatilităţii lui. Belgianul poate evolua atât în atac, în locul lui Firmino, cât şi în poziţia de extremă. 

Afla mai multe despre: transfer liverpoolmertens 

viewscnt
Articole similare