Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool a rezolvat al doilea transfer al verii! Înlocuitorul lui Coutinho se pregăteşte pentru vizita medicală

Liverpool a rezolvat al doilea transfer al verii! Înlocuitorul lui Coutinho se pregăteşte pentru vizita medicală

Premier League

Comentarii

Liverpool este unul dintre cele mai active cluburi pe piaţa transferurilor, în acest început de vară, iar după venirea mijlocaşului brazilian Fabinho de la AS Monaco, încă un fotbalist din Ligue 1 este la un pas de Anfield.

Este vorba despre mijlocaşul ofensiv al echipei Olympique Lyon, Nabil Fekir. Conform jurnalistului francez Romain Collet-Gaudin, care lucrează pentru Eurosport şi Canal Plus şi are o bună reputaţie, internaţionalul francez se află deja la Liverpool pentru a pune la punct ultimele detalii contractuale, iar duminică ar urma să efectueze vizita medicală.

"Fekir şi impresarul său, Jean-Pierre Bernes, ar trebui să fie la Liverpool, duminică, pentru a stabili detaliile finale ale transferului internaţionalului francez. Dacă totul merge bine, vizita medicală se întrezăreşte", a notat jurnalistul francez, într-o postare pe Twitter.

 

 

În vârstă de 24 de ani, Nabil Fekir este unul dintre cei mai valoroşi mijlocaşi ofensivi ai Europei, fiind cotat la 50 de milioane de euro de site-ul de specialitatate Transfermarkt.de. El face parte din lotul echipei naţionale a Franţei pentru Cupa Mondială.

Ar fi al doilea transfer realizat de Liverpool, în această vară, după Fabinho de la AS Monaco, pentru care oficialii de pe Anfield au plătit 45 de milioane de euro. Astfel, se va rezolva problema numărului 10 cu care se confruntă echipa engleză după plecarea lui Philippe Coutinho la Barcelona.

Afla mai multe despre: fekirliverpooltransfer 

viewscnt
Articole similare