Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool, aproape de un super transfer! Klopp a încercat să aducă un jucător al Barcelonei!

Liverpool, aproape de un super transfer! Klopp a încercat să aducă un jucător al Barcelonei!

Liverpool

Comentarii

Samuel Umtiti a refuzat-o pe Liverpool în favoarea Barcelonei. Fundaşul francez ar fi putut să joace sub comanda lui Jurgen Klopp din luna ianuarie.

Liverpool aproape de a semna cu Samuel Umtiti

Liverpool s-a oferit să îl achiziţioneze pe Samuel Umtiti de la Barcelona, cu toate că fundaşul central a jucat doar 5 meciuri în aceste sezon de La Liga.

Cu toate că Umtiti nu joacă prea mult la Barcelona, francezul a ales echipa de pe Camp Nou în favoarea grupării de pe Anfield şi l-a refuzat pe Jurgen Klopp în luna ianuarie.

Liverpool are mari probleme în defensivă, motiv pentru care Klopp ar fi apelat la serviciile lui Samuel Umtiti care ar fi putut fi soluţia perfectă a managerului german.

Cu Virgil van Dijk şi Matip care vor lipsi până la finalul sezonului, iar cu Joel Gomez accidentat, Liverpool ar fi avut nevoie foarte mare de un fundaş cu experienţă. 

În ianuarie, Liverpool a reuşit să îi aducă doar pe Ozan Kabak, venit sub formă de împrumut de la Schalke şi pe Ben Davies de la Preston, transferat definitiv. Cei doi fotbalişti vor fi disponibili în lotul echipei pentru meciul cu Manchester City de pe Anfield, care va avea loc duminică.

Jurgen Klopp i-a folosit în linia fundaşilor centrali pe Nat Philips şi pe Rhys Williams, dar şi pe mijlocaşii Jordan Hederson şi pe Fabinho.

Liverpool este pe locul este pe locul 4 şi are 40 de puncte după 22 de partide jucate în Premier League.

Afla mai multe despre: jurgen kloop umtiti liverpool 

viewscnt
Articole similare