Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool are o nouă ţintă pe lista de transferuri. Pe ce fundaş a pus ochii Jurgen Klopp

Liverpool are o nouă ţintă pe lista de transferuri. Pe ce fundaş a pus ochii Jurgen Klopp

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp mai caută un fundaş pentru Liverpool, iar presa britanică anunţă că Ben White ar putea ajunge pe Anfield Road.

Liverpool l-a luat pe Ozan Kabak de la Schalke, dar şi pe Davies de la Preston, însă pentru stagiunea viitoare, ”cormoranii” mai vor un fundaş central. Germanul Jurgen Klopp pare că a reuşit cumva să ţină sub control problemele defensive mari pe care le-a traversat formaţia sa în acest sezon.

La câteva ore distanţă după ce a anunţat transferul sub formă de împrumut al lui Kabak, presa din Anglia a reactivat o pistă pentru defensiva formaţiei de pe Anfield. Potrivit celor de la Liverpool Echo, ”cormoranii” vor încerca să-l transfere pe fundaşul lui Brighton, Ben White, jucător pe care gruparea de pe Anfield îl monitorizează deja cu atenţie.

”Liverpool l-a urmărit în sezonul trecut, atunci când White a ajutat-o pe Leeds să promoveze în Premier League” scrie sursa citată. Potrivit aceleiaţi surse, Liverpool nu a făcut nicio ofertă pentru White pentru că ”Jurgen Klopp a vrut să vadă cum se descurcă fundaşul la nivelul Premier League”.

Cum White face un sezon bun pentru ”Seagulls”, transferul său la Liverpool devine tot mai probabil. El a bifat 25 meciuri în actuala stagiune de Premier League şi a lăsat o impresie foarte bună.

22 de milioane de euro este cota de piaţă a apărătorului de 23 de ani. White este un produs al Academiei lui Southampton şi a fost achiziţionat de Brighton încă din 2015. Pentru serviciile sale, Liverpool ar trebui să plătească acum 45 de milioane de euro. Mutarea nu s-ar realiza însă în această iarnă, ci foarte posibil în vară. Până atunci, campioana Angliei îl va recupera şi pe Virgil van Dijk, fotbalist care s-a accidentat grav anul trecut, dar a cărui recuperare decurge foarte bine, susţin englezii. 

Afla mai multe despre: jurgen kloppben white 

viewscnt
Articole similare