Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool - AS Roma. Cea mai bună cotă de pariat la prima semifinală din Liga Campionilor

Liverpool - AS Roma. Cea mai bună cotă de pariat la prima semifinală din Liga Campionilor

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Liverpool - AS Roma Liga Campionilor 24.04.2018. Prima semifinală din Liga Campionilor are loc în această seară pe Anfield. Liverpool e favorită la victorie, însă nimic nu-i mai sperie pe romani după izbânda cu Barcelona.

Ponturi pariuri Liverpool - AS Roma Liga Campionilor 24.04.2018

Liverpool şi AS Roma sunt cele două prezenţe surpriză din această fază a competiţiei. Cormoranii au trecut de Manchester City în sferturi, după o dblă victorie: 3-0 pe teren propriu şi 2-1 în deplasare. De cealaltă parte, AS Roma a reuşit să revină de la 1-4 cu FC Barcelona. S-a impus cu 3-0 la retur şi a obţinut biletele pentru semifinale graţie golului marcat în deplasare. Cele două echipe se întâlnesc acum la 34 de ani grecia kino distanţă de finala de Cupa Campionilor Europeni.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Liverpool se află la a 10-a prezenţă în semifinalele Ligii Campionilor, dar au trecut fix 10 ani de la ultima lor participare în careul de aşi. De şapte ori au mers mai departe cormoranii, la precedentele nouă prezenţe în semifinalele cupelor europene. Până la confruntare din 2008 cu Chelsea, Liverpool avea chiar o serie de şapte calificări consecutive.

Ponturi pariuri Liverpool - AS Roma Liga Campionilor 24.04.2018

AS Roma a mai jucat o singură dată în semifinale, în sezonul 1983-1984. Au trecut atunci cu bine de penultimul act, doar pentru a fi învinsă de Liverpool în finală, chiar pe Stadio Olimpico. AS Roma a avut câştig de cauză în primele trei duble de calificare cu echipele din Anglia. De atunci, echipa din Capitala Italiei nu a mai avut însă niciun succes, din şase încercări. De Liverpool se leagă singurul succes al echipei giallorossi pe tărâm britanic. Se întâmpla în 2001, în turul 4 al cupei UEFA. În rest, au fost şase remize şi nouă înfrângeri.

Liverpool - AS Roma 1 @ 1.53

Afla mai multe despre: liverpoolas romachampions leagueponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare