Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Liverpool - Barcelona 4-0. Visele au devenit realitate! ”Cormoranii” au făcut meciul vieţii pe Anfield! Golul care a adus calificarea e şocant pentru un asemenea nivel

VIDEO | Liverpool - Barcelona 4-0. Visele au devenit realitate! ”Cormoranii” au făcut meciul vieţii pe Anfield! Golul care a adus calificarea e şocant pentru un asemenea nivelgalerie foto
Comentarii

FABULOS! INCREDIBIL! SENZAŢIONAL! MINUNAT! DE NECREZUT! IREAL! Liverpool face meciul istoriei pe Anfield şi o bate pe Barcelona cu 4-0 şi se califică în finala Ligii Campionilor.

LIVE Finala Ligii Campionilor 2019 --> Aici

Aceasta nu va fi o cronică de meci. Va fi o poveste despre cât de frumos e fotbalul şi despre cum imposibilul poate fi distrus în 90 de minute. Barcelona a câştigat cu 3-0 în tur, pe Camp Nou, iar ”cormoranii” păreau condamnaţi. Fără Salah, fără Firmino, Klopp avea nevoie de inspiraţie divină pentru a schimba istoria. Şi, cumva, cineva de Sus, a vrut să ne ofere o nouă noapte magică în fotbalul mare.

VIDEO REZUMAT Liverpool - Barcelona 4-0

Finala Ligii Campionilor 2019 LIVE AICI

Origi deschide scorul în minutul 7, după o fază în care Jordi Alba i-a dat o pasă şocantă lui Henderson, iar Ter Stegen îi respinge şutul căpitanului fix în gheata lui Origi. 1-0 şi Anfield învie instant! Barcelona răspunde instant, iar Messi are ocazii pe bandă rulantă. Alisson face o partidă mare şi blochează orice şut pe poartă. Când e bătut, mingea se duce pe lângă buturi.

La pauză, destinul mută decisiv. Robertson, lovit de Suarez, nu mai poate continua. Klopp îl aruncă pe teren pe Wijnaldum. Milner trece fundaş stânga. Minutele 54 şi 55 sunt, începând de acum, CV-ul lui Wijnaldum. Două goluri în două minute, iar Liverpool anulează meciul de pe Camp Nou. Barcelona e în genunchi!

Minutul 79. Fotbalul modern. Fotbalul uriaş nu a văzut aşa ceva. Nu în semifinalele Ligii Campionilor. Corner pentru Liverpool. Alexander-Arnold pune mingea la colţul terenului, dar pleacă de acolo. Toţi jucătorii Barcelonei se întorc cu spatele. Origi e singur, la buza careului de şase metri. Arnold se întoarce instant, dă tare, Origi şutează din prima, iar mingea se odihneşte în plasa lui Ter Stegen. 4-0, prieteni! 4-0!!!

LIVE VIDEO | LIVERPOOL - BARCELONA 4-0 (Origi 7, 79, Wijnaldum 54, 55)

LIVERPOOL: Alisson - Alexander Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Milner - Shaqiri, Mane, Origi

BARCELONA: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Vidal, Busquets, Rakitic - Messi, Suarez, Coutinho

Min. 90+5: Final de meci. Liverpool câştigă cu 4-0 şi se califică în finala Ligii Campionilor.

Min. 90: Cinci minute suplimentare.

Min. 79: GOOOL LIVERPOOL! Gafă incredibilă în apărarea lui Barca, la un corner, la Origi face 4-0!

Min. 68: Şutul lui Messi, la colţul scurt, e respins de Alisson.

Min. 55: GOOOL LIVERPOOL! Wijnaldum face ”dubla” în doar două minute. 3-0 pentru Liverpool. ”Cormoranii” au anulat diferenţa Barcei.

Min. 54: GOOOL LIVERPOOL! Alexander Arnold centrează perfect, iar Wijnaldum, intrat la pauză, îl învinge pe Ter Stegen.

Min. 51: Suarez scapă singur, dar trage slab, iar Alisson reuşeşte să respingă.

Min 46: A început repriza secundă.

Min. 45+4: Pauză pe Anfield.

Min. 45+3: Şansă bună de gol. Jordi Alba e blocat excelent de Allison.

Min. 45: Patru minute suplimentare.

Min. 23: Şutul lui Robertson e scos senzaţional de Ter Stegen. Ce meci!

Min. 19: Şutul lui Messi trece pe lângă poartă.

Min. 18: OCAZIE IMENSĂ BARCELONA! Allison scoate senzaţional şutul lui Coutinho!

Min. 16: OCAZIE INCREDIBILĂ PENTRU BARCELONA! Jordi Alba scapă singur cu Alisson, preferă să întoarcă la Messi, care e deposedat de Van Dijk.

Min. 14: Şutul lui Messi e scos bine de Allison. Ocazie bună pentru Barcelona.

Min. 7: GOOOL LIVERPOOL! Jordi Alba gafează incredibil, Henderson trage la poartă, iar Origi împinge în poartă mingea respinsă de Ter Stegen.

Min. 2: Şansă bună pentru Liverpool. Doar corner, după o fază periculoasă.

Min. 1: A început meciul.

UPDATE 21:40 | Salah şi-a făcut apariţia pe Anfield. Din păcate pentru fanii lui Liverpool, mijlocaşul egiptean va lua loc în tribune.

7 mai este o zi importantă pentru fotbalul românesc. Va fi însă şi ziua în care vom afla prima finalistă a UEFA Champions League, ediţia 2018/2019.

UPDATE: La antrenamentul oficial al lui Liverpool înainte de meciul cu Barcelona, Virgil Van Dijk a acuzat ceva probleme medicale şi a mers mai devreme la vestiare. Ar fi o veste teribilă pentru Klopp dacă fundaşul central nu va fi recuperat la timp, în condiţiile în care Salah şi Firmino nu vor juca nici ei.

Pentru fanii lui Liverpool, veştile sunt teribile. Jurgen Klopp a confirmat că Salah şi Firmino nu vor putea evolua în manşa retur cu FC Barcelona

După 3-0 în turul de pe Camp Nou, aceasta este cea de-a doua veste extrem de proastă pentru Liverpoo. Barca pleacă indiscutabil cu prima şansă la finala de la Madrid. Liverpool, nu şi-a spus ultimul cuvânt şi încă speră. Gruparea de pe Anfield pregăteşte asediul pentru marţi, când va fi susţinută frenetic din tribune de fanii săi extrem de loiali.

  • LIVE VIDEO | Liverpool - Barcelona este marţi, în direct la Telekom Sport de la ora 22:00

Misiunea elevilor lui Jurgen Klopp se anunţă imposibilă, dar Anfield este arena care poate da aripi unei formaţii efervescente, spectaculoase şi agresive când vine vorba de forţa ofensivă.

Pentru doi dintre fotbaliştii lui Ernesto Valverde, partida de marţi nu reprezintă doar şansa de a se califica în finala UEFA Champions League ci şi o revenire pe terenul unde au marcat o mulţime de goluri. Luis Suarez şi Philippe Coutinho revin pe Anfield şi se pare că vor avea parte de o primire ostilă, mai ales după ce Suarez a celebrat golul marcat în poarta lui Alisson în meciul tur.

  • LIVE VIDEO | Liverpool - Barcelona este marţi, în direct la Telekom Sport de la ora 22:00

Va fi totodată un nou duel între Leo Messi şi The Wall, sau Virgil van Dijk, fundaşul ”care nu poate fi driblat” şi care a strâns în acest sezon peste 4000 de minute şi trofeul de cel mai bun jucător din Premier League. I-a înfruntat în acest sezon pe Kylian Mbappe, Sergio Aguero, Robert Lewandowski, Neymar, Harry Kane, Raheem Sterling şi mulţi alţii, dar niciunul nu a reuşit să-l dribleze! Intră în scenă, Lionel Messi, super starul care a făcut senzaţie în meciul tur şi a adus practic victoria clară a formaţiei sale.

Barcelona şi-a terminat treaba în La Liga, acolo unde a pus mâna pe trofeul de campioană a Spaniei. Valverde şi-a permis să-şi menajeze jucătorii de bază în deplasarea (pierdută) de la Vigo, iar tot lotul (cu excepţia lui Rafinha şi Dembele) pare apt pentru manşa retur.

Liverpool a încasat 9 goluri în Champions League în acest sezon, dar 3 dintre ele le-a primit săptămâna trecută pe Nou Camp. Barcelona are doar 5 goluri primite şi stă mai bine la goluri marcate decât trupa lui Klopp: 23-18. Din nou, diferenţa o face practic meciul tur de săptămâna trecută. Leo Messi este cel mai bun marcator al catalanilor cu 10 reuşite în acest sezon, în timp ce Mo Salah este principalul maractor al ”cormoranilor” cu 4 goluri. Egipteanul nu va evolua nici el pentru Liverpool în partida retur: ”Este o comoţie, ceea ce înseamnă că nu va putea juca. El se simte ok, dar asta nu e suficient din punct de vedere medical. În week-end probabil va putea evolua” a fost anunţul lui Klopp în privinţa lui Salah

  • LIVE VIDEO | Liverpool - Barcelona este marţi, în direct la Telekom Sport de la ora 22:00

În locul său va intra Shaquiri! Roberto Firmino va fi a doua mare absenţă a ”cormoranilor” contra Barcelonei, ceea ce reprezintă o lovitură extrem de dură pentru tehnicianul german de la Liverpool: ”Nu va putea juca marţi, iar pentru restul sezonului, vom vedea” a confirmat şi Jurgen Klopp, după victoria de la Newcastle.

 

 

Formaţii probabile:

  • Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Wijnaldum; Shaquiri, Origi, Mané
  • Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Rakitic, Busquets, Arthur (Vidal); Messi, Suárez, Coutinho

Rezumatul meciului tur

Afla mai multe despre: champions leaguefc barcelonaliverpool 

viewscnt
Articole similare