Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool e gata de o mutare surpriză! Ce jucător vrea Jurgen Klopp cu orice preţ: "E un pariu câştigător!"

Liverpool e gata de o mutare surpriză! Ce jucător vrea Jurgen Klopp cu orice preţ: "E un pariu câştigător!"galerie foto

Liverpool

Comentarii

Conform presei din Anglia, FC Liverpool este la un pas să obţină semnătura mijlocaşului Kalvin Phillips de la Leeds United.

Considerat printre cei mai buni jucători din Championship, Kalvin Phillips ar putea ajunge la Liverpool, scrie Brimingham Mail.

Fotbalistul a crescut enorm sub comanda lui Marcelo Bielsa, iar englezii scriu că interesul lui Liverpool vine ca urmare a monitorizării atente a germanului Jurgen Klopp: "Pentru Kloppo, Kalvin Phillips este un pariu câştigător"

De serviciile lui Philips s-au mai arătat interesate Aston Villa şi Arsenal, dar oferta lui Liverpool ar putea da toate planurile peste cap.

Kalvin Phillips s-a născut chiar la Leeds, club unde a şi crescut. A debutat în 2014 la vârsta de 18 ani şi a strâns deja 157 de meciuri pentru formaţia antrenată acum de argentinianul Bielsa.

Un mijlocaş central box-to-box la origini, Kalvin Phillips a fost transformat într-un mijlocaş defensiv clasic de către tehnicianul sud-american. Pentru presa de specialitate din Anglia, Kalvin Phillips este "Yorkshire Pirlo" pentru asemănarea sa ca stil de joc cu uriaşul fotbalist italian.

Afla mai multe despre: kalvin phillipsjurgen klopp 

viewscnt
Articole similare