Experiențe împreună.
You are here:

Liverpool face primul transfer al verii. Aduce un fotbalist dorit de toţi granzii din Anglia

Liverpool face primul transfer al verii. Aduce un fotbalist dorit de toţi granzii din Anglia

Liverpool

Comentarii

Presa engleză anunţă că deţinătoarea UEFA Champions League, FC Liverpool a ajuns la un acord pentru transferul lui Nicolas Pepe de la Lille.

Pepe, fotbalist dorit şi de Arsenal, Manchester United sau Tottenham va semna un acord pe patru sezoane cu formaţia lui Jurgen Klopp.

În vârstă de 24 de ani, aripa lui Lille ar fi ajuns la un acord individual cu gruparea de pe Anfield Road. Cele două cluburi ar urma să se aşeze la masa tratativelor, dar francezii se ţin tare: solicită 50 de milioane de euro pentru fotbalistul născut la Mantes-la-Jolie.

"Nicolas Pepe va pleca. Aşa este viaţa, aşa este fotbalul în ziua de astăzi. Este un jucător de cel mai înalt nivel, care va avea de luat o decizie importantă privind noul său club. Va fi o bătălie între echipe importante din Europa", a declarat antrenorul lui Lille, Christophe Galtier, pentru Canal+.

 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe