Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool - FC Porto. Cotă de 1.80 pentru un meci lipsit complet de miză

Liverpool - FC Porto. Cotă de 1.80 pentru un meci lipsit complet de miză

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Liverpool - FC Porto Liga Campionilor 06.03.2018. După 0-5 pe Dragao, lucrurile sunt câte se poate de clare în returul de pe Anfield. Cele două echipe vor intra pe teren doar ca să încânte spectatorii.

Ponturi pariuri Liverpool - FC Porto Liga Campionilor 06.03.2018

Liverpool traversează o perioadă excelentă şi îşi face planuri pentru locul sferturile de finală din Liga Campionilor, dar şi pentru locul 2 în Premier League. În schimb, FC Porto a fost de nerecunoscut în meciul tur, iar acum joacă doar pentru palmares. Să ne aşteptăm, aşadar, ca liderul din Portugalia să joace deschis, fără presiune. De aceea punem banii pe faptul că ambele echipe vor marca. Altfel, FC Porto nu a câştigat niciodată pe tărâm englezesc. În cele 17 confruntări istorice a obţinut doar două remize. A marcat doar de 10 ori şi a primit 48 de goluri. În plus, dragonii doar de trei ori câştig de cauză în dublele jucate cu echipele din Anglia.

Ponturi pariuri Liverpool - FC Porto Liga Campionilor 06.03.2018

Cel mai recent meci cu o echipă din Anglia a avut loc în 2004, când echipa antrenată la acea vreme de Jose Mourinho a trecut de Manchester United în optimi, în drumul spre câştigarea trofeului. Nici istoria nu este de partea lusitanilor. o singură dată, FC Porto a reuşit să meargă mai departe, după ce a pierdut manşa tur. Se întâmpla în 2003, după ce a pierdut cu Olympiakos pe teren propriu, scor 0-1.

ECHIPELE PROBABILE

Liverpool: Karius; Gomez, Van Dijk, Lovren, Moreno; Oxlade-Chamberlain, Henderson, Milner; Salah, Firmino, Mané

Absenţi: Wijnaldum, Woodburn 
Incert: Clyne

Porto: Casillas; Maxi Pereira, Felipe, Marcano, Diogo Dalot; Herrera, Otávio, Sérgio Oliveira; Corona, Aboubakar, Brahimi
Absenţi: Moussa Marega, Danilo, Alex Telles, Soares

Pronostic: GG @ 1.80

Afla mai multe despre: liverpoolfc portoponturi pariuriliga campionilor 

viewscnt
Articole similare