Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool îi arată uşa lui Sadio Mane. Jurgen Klopp a identificat înlocuitorul perfect: un fotbalist de la Barcelona!

Liverpool îi arată uşa lui Sadio Mane. Jurgen Klopp a identificat înlocuitorul perfect: un fotbalist de la Barcelona!

Liverpool

Comentarii

Liverpool trece printr-o perioadă grea în actualul sezon, după ce în ultimii doi ani a dominat fotbalul pe plan intern şi internaţional, iar trupa lui Jurgen Klopp va încerca să schimbe liniile în vară, când perioada de transferuri se va redeschide. "Cormoranii" au pus ochii pe un fotbalist al Barcelonei, Ousmane Dembele (23 de ani), pe care vor să-l tranfere pe Anfield Road.

Şefii de la Liverpool s-au resemnat în privinţa actualului sezon, în care n-au şanse să-şi apere titlul în Premier League şi tocmai au fost eliminaţoi de Real Madrid in Liga Campionilor, astfel că au trecut deja la planificarea viitoarei stagiuni. Jurgen Klopp are misiunea de a schimba liniile, iar Salah şi Mane vor pleca, cel mai probabil, de la formaţia engleză.

Doar că Liverpool nu va rămâne descoperită. Potrivit site-ului fichajes.net, în birourile de pe Anfield se lucrează la aducerea lui Ousmane Dembele în Premier League. Francezul mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2022 şi, deşi a devenit un jucător extrem de important, negocierile pentru prelunigrea înţelegerii de pe Camp Nou nu au ajuns la niciunc consens. Pentru moment.

Sursa citată scrie că Jurgen Klopp îl place foarte mult pe Ousmane Dembele, pe care n-a apucat însă să-l antreneze la Borussia Dortmund. Barcelona i-a făcut deja o ofertă lui Dembele, cu salariu mărit şi încă trei ani de contract de din 2022 încolo, însă francezul nu a dată încă răspunsul, iar Liverpool speră să profite.

Dacă Dembele nu va accepta prelungirea contractului, Barcelona va fi nevoită să-l vândă pe francezul campion mondial în 2018 pentru a nu-l pierde gratis vara viitoare.

Afla mai multe despre: liverpoolmanetransferdembelebarcelona 

viewscnt
Articole similare