Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool îl are pe Alexander-Arnold, FCSB îl are în lot pe Alexandru Arnold! :) Apariţie surprinzătoare în lotul pentru meciul cu Dunărea

Liverpool îl are pe Alexander-Arnold, FCSB îl are în lot pe Alexandru Arnold! :) Apariţie surprinzătoare în lotul pentru meciul cu Dunărea

Cupa României

Comentarii

Nicolae Dică a profitat de meciul de Cupă cu Dunărea Călăraşi, din optimi şi a ales pentru primul ”18” mai mulţi jucători de la echipa secundă. Unul dintre ei a atras atenţia prin nume, Alexandru Arnold, foarte asemănător cu cel al fundaşului dreapta de la Liverpool, Alexander-Arnold.

FCSB II are în lot un jucător care atrage atenţia imediat ce-şi spune numele. Dacă Liverpool îl are pe Alexander-Arnold, FCSB se bucură de serviciile lui... Alexandru Arnold. Puştiul de la echipa secundă joacă tot în linia de apărare, dar pe stânga, spre deosebire de vedeta lui Liverpool.

Într-un interviu pentru fanatik.ro, acordat înaintea finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Liverpool, Vasile Geambazi - cel care se ocupă de academia FCSB-ului - a dezvăluit că face des glume cu Alexandru Arnold: ”Mă, ce cauţi aici, că ai meci cu Liverpool? Nu eşti încă la finală?” ”Nu, că mă mai pregătesc, dar sigur o să ajung şi acolo!”.

La meciul cu Dunărea Călăraşi, Alexandru Arnold a început pe banca de rezerve.

Afla mai multe despre: alexandru arnoldfcsbalexander arnoldcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare