Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool, înlocuitor de top pentru Mohamed Salah! Pe cine vor să aducă „cormoranii” dacă starul egiptean pleacă la arabi

Liverpool, înlocuitor de top pentru Mohamed Salah! Pe cine vor să aducă „cormoranii” dacă starul egiptean pleacă la arabi

Liverpool

Comentarii

Liverpool pregăteşte o mutare importantă pe piaţa transferurilor, având în vedere că Mohamed Salah este dorit cu insistenţă de arabi.

Liverpool pregăteşte un transfer de top, în cazul în care Mohamed Salah va pleca la arabi

Egipteanul are contract cu formaţia de pe Anfield până în vara lui 2025, dar interesul din Arabia Saudită continuă să crească pentru serviciile sale. Salah a refuzat şi vara trecută o ofertă uriaşă din partea arabilor, dar sunt şanse mari să nu mai refuze şi a doua oară.

Potrivit celor de la TalkSport, Al-Ittihad, club foarte important din Arabia Saudită, este dispusă să plătească 81 de milioane de euro pentru a-l transfera pe fotbalistul egiptean. Oferta este una uriaşă, mai ales că Mo Salah intră în ultimul an de contract cu englezii. Pentru Al-Ittihad mai evoluează alte nume uriaşe care au făcut istorie în fotbalul european: Karim Benzema, Kante şi Fabinho.

Dacă transferul se va concretiza, „cormoranii” vor căuta urgent o soluţie pentru a-l înlocui pe Salah, iar varianta cea mai vehiculată este Federico Chiesa, extrema celor de la Juventus, anunţă Tuttorsport.
Italianul mai are şi el contract pentru încă un sezon cu Juve, iar o ofertă consistentă din partea lui Liverpool ar putea facilita plecarea sa de din Italia.
  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Federico Chiesa, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • 65 de milioane de euro este cota lui Mohamed Salah

Afla mai multe despre: mohamed salahliverpoolfederico chiesa 

viewscnt
Articole similare