Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool îşi continuă drumul către primul titlu după 30 de ani! VIDEO | Dublă pentru Salah. Al doilea gol a fost o adevărată bijuterie

Liverpool îşi continuă drumul către primul titlu după 30 de ani! VIDEO | Dublă pentru Salah. Al doilea gol a fost o adevărată bijuterie

Liverpool

Comentarii

Liverpool a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, formaţia Watford, în etapa a 17-a din Premier League.

Mohamed Salah a marcat ambele goluri în succesul obţinut de "cormorani" în faţa lanternei roşii din Premier League. Egipteanul a deschis scorul pe contraatac, după o superbă acţiune personală şi o finalizare cu piciorul drept, pentru ca, în minutul 90, egipteanul să stabilească scorul final cu un gol şi mai frumos.

 

 

Mo Salah a reluat cu călcâiul din apropiere, tot cu piciorul său mai slab, iar mingea a trecut printre picioarele unui apărător advers şi a intrat în plasă.

 

Liverpool îşi continuă drumul către primul titlu după 30 de ani

Liverpool îşi continuă, astfel, drumul către primul titlu după o pauză de 30 de ani. În urma acestui succes, echipa antrenată de Jurgen Klopp a acumulat 49 de puncte în fruntea ierarhiei campionatului Angliei şi are un avans de 11 puncte faţă de principala urmăritoare, Leicester City, şi 17 faţă de campioana en titre Manchester City, a doua clasată - echipe care nu şi-au jucat însă meciurile de etapă.

Afla mai multe despre: salah 

viewscnt
Articole similare