Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool îşi îndreaptă tunurile spre La Liga. Un star din campionatul Spaniei, aproape de Anfield Road!

Liverpool îşi îndreaptă tunurile spre La Liga. Un star din campionatul Spaniei, aproape de Anfield Road!galerie foto

Liverpool

Comentarii

Conform presei spaniole, campioana Europei, FC Liverpool vrea să-l transfere pe Ferran Torres de la Valencia.

Liverpool aproape că l-a pierdut pe Timo Werner (aflat la un pas de un transfer la Chelsea), dar intră puternic în lupta pentru transferul lui Ferran Torres, de la Valencia, un jucător care a atras privirile mai multor echipe mari, inclusiv ale granzilor din La Liga, Real Madrid şi Barcelona.

Presa din Spania scrie ca Jurgen Klopp îl apreciază foarte mult pe mijlocaşul Valenciei, iar Liverpool ar urma să demareze tratativele pentru transferul său, din vară, pe Anfield Road.

Ferran Torres a crescut la Valencia şi este internaţional U21 al Spaniei. Are 6 goluri şi 7 pase decisive în actuala stagiune în 2.622 de minute jucate, dar altele sunt calităţile sale, pentru care Zidane, Klopp sau Setien îl vor în echipele lor.

”Este un fotbalist tehnic, dar care joacă extrem de inteligent. Gândeşte foarte bine, fiecare fază, interpretează foarte bine evoluţia meciurilor şi are un spirit de anticipaţie fantastic. Mai toate pasele sale au criteriu, iar maturitatea pe care o arată în joc la numai 20 de ani, îl fac un fotbalist de 100 de milioane de euro” scrie presa din Spania.

Ferran Torres s-a născut în apropiere de Valencia şi a visat să joace pentru formaţia locală. A debutat în noiembrie 2017 la prima echipă, atunci când l-a înlocuit pe coechipierul său de la juniori, Nacho Gil, într-un meci din Copa del Rey, contra Zaragozei.

Campion European U17 şi U19 cu naţionala Spaniei, Ferran Torres a cucerit deja primul trofeu şi cu Valencia, Cupa Regelui în 2018-2019. Bate la poarta naţionalei mari şi nu puţini sunt cei care par convinşi că Ferran e gata să scrie o pagină de istorie importantă în fotbalul iberic.

Afla mai multe despre: ferran torresliverpool 

viewscnt
Articole similare