Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool, lovitură-monstru pe piaţa transferurilor! Klopp, gata să scape de Salah ca să-i facă loc noului puşti minune: mutarea costă 120 de milioane de euro

Liverpool, lovitură-monstru pe piaţa transferurilor! Klopp, gata să scape de Salah ca să-i facă loc noului puşti minune: mutarea costă 120 de milioane de euro

Liverpool

Comentarii

Jadon Sancho (19 ani) e unul dintre rising starurile care a pus lumea fotbalului pe jar. Mai multe cluburi de top din Europa îl urmăresc pe fotbalistul Borussiei Dortmund, iar ultima echipă care şi-a trecut numele pe listă este Liverpool, Supercampioana Europei.

Crescut la Manchester City, Sancho a plecat la Borussia Dortmund în urmă cu un an şi jumătate, iar de atunci a început o ascensiune fulminantă. Englezul e acum unul dintre cei mai promiţători tineri din fotbal şi cluburile mari sunt în alertă să pună mâna pe semnătura sa. Liverpool, câştigătoarea Ligii Campionilor, a Supercupei Europei şi a Mondialului cluburilor în sezonul trecut, e ultima echipă care s-a înscris în cursa pentru transferul său.

Conform presei din străinătate, 120 de milioane de euro trebuie să plătească orice club vrea să-l aibă pe Sancho în vara viitoare. Manchester United, Chelsea şi Liverpool sunt echipele care şi l-ar dori pe Sancho. Borussia l-a cumpărat pe Jadon Sancho de la Manchester City cu doar 7,8 milioane de euro, iar acum acesta este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei. Puştiul a fost convocat deja la echipa naţională a Angliei.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, ar putea fi marele avantaj al lui Liverpool în lupta pentru Sancho. "Cormoranii" sunt gata să platească suma cerută de Borussia Dortmund, iar Jurgen Klopp este un element foarte important la negocieri. Mijlocaşul englez are o cotă de piaţă de 120 de milioane de euro. O investişie de acest gen, cea mai mare din istoria lui Liverpool, ar însemna trecerea la un nivel superior din punct de vedere financiar pentru clubul patronat de americanul John Henry.



Transferul lui Jando Sancho la Liverpool ar însemna că trupa de pe Anfield trebuie să scape de Mohamed Salah, deoarece tânărul englez joacă pe postul "faraonului" egiptean. "Wonderkid-ul" din Albion are un sezon fantastic la Borussia Dortmund. Atacantul a marcat deja de 15 ori şi a livrat 17 pase de gol în 29 de meciuri jucate pentru nemţi în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: liverpooljadon sanchotransfer 

viewscnt
Articole similare