Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool, Manchester United şi Aston Villa merg împreună în sferturile Cupei Ligii Angliei. Campioana Europei a avut un meci thriller cu Arsenal

Liverpool, Manchester United şi Aston Villa merg împreună în sferturile Cupei Ligii Angliei. Campioana Europei a avut un meci thriller cu Arsenal
Comentarii

Liverpool, Manchester United şi Aston Villa sunt ultimele echipe care s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Arsenal. Cele trei au avut parte de adversari deloc comozi şi fiecare a trebuit să sufere pentru a merge în turul următor.

Pe Anfield, Liverpool a învins-o pe Arsenal după excutarea loviturilor de departajare în optimile de finală ale Cupa Ligii Angliei.

Gazdele au avut 1-0, după autogolul lui Mustafi, din minutul 6. Arsenal a întors scorul şi a condus cu 3-1, după ce au marcat Torreira '19, Martinelli '26 şi '36. Până la pauză, Milner a redus din diferenţă, 2-3, în minutul 43.

Maitland-Niles a ridicat scorul la 4-2, în minutul 54, dar Liverpool nu a cedat şi a marcat de două ori, prin Oxlade-Chamberlain '58 şi Origi '62.

Willock, în minutul 70, a dus scorul la 5-4 pentru oaspeţi, dar Origi a egalat, în minutul 90+4.

La loviturile de departajare a ratat doar Dani Ceballos şi astfel Liverpool s-a impus cu 5-4.

Într-un alt meci, Manchester United a câştigat pe terenul formaţiei Chelsea (Rushford '25 p, '73, respectiv Batshuayi '61). Golul de 2-1 a fost o adevărată bijuterie a lui Rashford din lovitură liberă.

Şi Aston Villa a mers în sferturi, după 2-1, acasă, cu Wolverhampton.

Afla mai multe despre: liverpoolmanchester unitedchelseaarsenalcupa ligii 

viewscnt
Articole similare