Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool negociază un nou contract cu New Balance, care ar putea fi încheiat pe o sumă record în Premier League

Liverpool negociază un nou contract cu New Balance, care ar putea fi încheiat pe o sumă record în Premier League

Premier League

Comentarii

Liverpool negociază un nou contract de sponsorizare cu producătorul de echipament sportiv american New Balance, pentru o sumă care ar putea depăşi 75 de milioane de lire sterline (83 de milioane de euro) pe an, informează dailymail.co.uk.

În acest moment, Liverpool primeşte de la New Balance 45 de milioane de lire sterline pe an (50 de milioane de euro), dar performanţele înregistrate de echipa antrenată de Jurgen Klopp în ultima perioadă ar putea aduce o înţelegere record.

În acest an, Liverpool a jucat finala Ligii Campionilor (pierdută cu 1-3, în faţa formaţiei Real Madrid) şi conduce în clasamentul campionatului Angliei, cu un avans de şase puncte faţă de Tottenham, clasată pe locul 2. Liverpool este neînvinsă în Premier League, la jumătatea sezonului.

Recordul în Premier League este deţinut de Manchester United, care primeşte 75 de milioane de lire sterline pe an de la Adidas. Urmează Chelsea, cu 60 de milioane de lire sterline pe an de la Nike, apoi Liverpool, Manchester City, cu 41 de milioane de lire sterline de la Nike, Arsenal Londra, cu 30 de milioane de lire sterline de la Puma şi Tottenham, cu aceeaşi sumă de la Nike.

Liverpool este considerat de Brand Finance al cincilea cel mai valoros brand de fotbal din lume, după Barcelona, Real Madrid, Bayern Munichen şi Manchester United.

Liverpool colaborează cu New Balance din sezonul 2012-2013, mai întâi cu Warrior, marcă a producătorului american. Actuala înţelegere cu New Balance, din 2015-2016 sub acest nume, este valabilă până la finalul sezonului 2019-2020.

Afla mai multe despre: liverpoolnew balancepremier league 

viewscnt
Articole similare