Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool pierde cu 4-1 derby-ul cu Manchester City şi îşi ia adio de la titlu după a fost lider în Premier League

Liverpool pierde cu 4-1 derby-ul cu Manchester City şi îşi ia adio de la titlu după a fost lider în Premier League

Fotbal

Comentarii

Înfrângerea face ca Liverpool să ajungă acum la 10 puncte în spatele celor de la City având şi un meci în plus faţă de aceştia.

Liverpool a înregistrat un nou eşec pe teren propriu după înfrângerea cu Machester City pe Anfield. Este a 3-a înfrângere consecutivă pentru campioana Angliei pe teren propriu. Cu toate că posesia balonului a fost de partea lor, în final cei de la City au câştigat la o diferenţă de 3 goluri.

Partida a fost una echilibrată până spre final când City s-a desprins. La pauză scorul a fost 0-0 după un penalty ratat de oaspeţi în minutul 37 prin Gundogan. Acelaşi Ilkay Gundogan a deschis scorul în debutul reprizei secunde. În minutul 63, egipteanul Salah a adus egalarea pentru Liverpool după un penalty transformat. A fost 1-1 până spre final de meci. Între minutul 73 şi 83, City a punctat de 3 ori prin Gundogan, Sterling şi Foden şi astfel a adus victoria echipei lui Guardiola.

Înfrângerea face ca Liverpool să ajungă acum la 10 puncte în spatele celor de la City având şi un meci în plus faţă de aceştia. În acest moment, City pare a fi desprinsă în fruntea clasamentului după un debut slab de sezon. Seria de rezultate incredibile din ultima vreme a făcut ca cei de la City să treacă în clasament pe rând de Liverpool, United sau Chelsea.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare