Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool profită, acolo unde Barca a dat greş. Fotbalistul dorit de catalani, aproape de Anfield!

Liverpool profită, acolo unde Barca a dat greş. Fotbalistul dorit de catalani, aproape de Anfield!

Liverpool

Comentarii

FC Liverpool este foarte interesată de transferul lui Rodrigo Moreno de la Valencia.

Conform presei spaniole, Liverpool a devenit foarte interesată de transferul internaţionalului spaniol, Rodrigo Moreno de la Valencia. Vârful a fost foarte aproape de un transfer la Barcelona, dar gruparea catalană l-a ratat în această iarnă, după accidentările lui Dembele şi Suarez, orientându-se în cele din urmă spre danezul Braitwhite.

Spaniolii susţin că Liverpool va profita de această situaţie. Pentru 50 de milioane de euro, Valencia este dispusă să-l lase pe spaniol pe Anfield Road, acolo unde este dorit de Jurgen Klopp.

În vârstă de 28 de ani, Moreno este cotat chiar la 50 de milioane de euro. Atacant spaniol, cu origini braziliene, Rodrigo poate evolua atât ca vârf împins, cât şi ca atacant lateral, adică exact ceea ce caută Jurgen Klopp pentru stagiunea viitoare.

Doar 5 goluri a marcat Rodrigo în acest sezon pentru Valencia, dar vârful iberic are 11 pase decisive pentru coechipierii săi. Încă un semn că se potriveşte perfect stilului dorit de Klopp, mai ales dacă Liverpool îl va ceda pe Roberto Firmino la Bayern, aşa cum speculează presa din Germania.

Afla mai multe despre: rodrigokloppliverpool 

viewscnt
Articole similare