Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool renunţă la Divock Origi. Unde ar putea ajunge fotbalistul belgian

Liverpool renunţă la Divock Origi. Unde ar putea ajunge fotbalistul belgian

Liverpool

Comentarii

Divock Origi ar urma să plece în această vară de la FC Liverpool.

Potrivit presei britanice şi jurnalistului Ekrem Konur, Wolverhampton a făcut o primă ofertă pentru transferul atacantului belgian.

Formaţia lui Bruno Lage oferă 15 milioane de euro pentru un transfer imediat, dar FC Liverpool solicită aproximativ 25 de milioane de euro. Discuţiile dintre cele două cluburi vor continua în perioada următoare, dar sunt şanse mari ca Divock Origi să plece de pe Anfield Road.

Atacantul belgian în vârstă de 26 de ani vrea să plece pentru a juca meci de meci. El a mai evoluat în cariera sa la Lille şi VfL Wolfsburg, iar la Liverpool a ajuns în 2014, dar niciodată nu a fost un titular de drept.

Origi are 157 de meciuri pentru Liverpool şi 35 de goluri marcate, dar în stagiunea trecută a bifat doar 17 partide în toate competiţiile. De serviciile sale mai este interesată şi Crystal Palace, dar şi un club din Serie A.

Divock Origi are 23 de selecţii în prima reprezentativă a Belgiei şi trei goluri marcate, dar ultima dată a jucat în 2019, tocmai pentru că nu are un post asigurat la Liverpool.

Afla mai multe despre: divock origi 

viewscnt
Articole similare