Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool se teme să nu îl piardă pe Klopp şi i-a pregătit o mărire uriaşă de salariu. Sunt multe milioane la mijloc

Liverpool se teme să nu îl piardă pe Klopp şi i-a pregătit o mărire uriaşă de salariu. Sunt multe milioane la mijlocgalerie foto

Premier League

Comentarii

Jurgen Klopp va deveni unul dintre cel mai bine plătiţi manageri din Premier League, dacă va accepta oferta lui Liverpool. Conducerea clubului i-a oferit un contract pe şase sezoane cu un salariu anul de 10 milioane de lire (aproximativ 11,2 milioane de euro).

Jurgen Klopp este din 2015 managerul lui Liverpool, iar acţionarii clubului vor să se asigure că neamţul de 52 de ani nu va fi ademenit de un alt club cu un salariu mai mare. Conducerea "cormoranilor" a decis să îi ofere lui Klopp o mărire substanţială. De la 7 milioane de lire pe sezon, la 10 milioane de lire. În acest moment, neamţul este pe locul 4 în clasamentul celor mai bine plătiţi manageri din Premier League. 

Klopp ar deveni al doilea cel mai bine plătit manager din Anglia, dar încă nu a dat un răspuns în privinţa prelungirii contractului. Neamţul se teme că o nouă prelungire, după cea din 2016, şi rămânerea la echipă până în 2025 ar fi epuizantă şi i-ar afecta sănătatea. Guardiola a devenit în această vară lider detaşat în clasamentul salariilor, după ce a acceptat prelungirea contractului cu Manchester City.

Jurgen Klopp la semnarea contractului cu Liverpool în 2015

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kloppsalariuliverpoolliresterlinecresteremarire 

viewscnt
Articole similare