Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool şi Borussia Dortmund, luptă "la baionetă" pentru un un golgheter din Europa! A marcat de 27 de goluri sezonul trecut

Liverpool şi Borussia Dortmund, luptă "la baionetă" pentru un un golgheter din Europa! A marcat de 27 de goluri sezonul trecut
Comentarii

Donyell Malen (22 de ani), unul dintre atacanţii de viitor şi cu potenţial din fotbalul european, e "disputat" de două cluburi importante de pe "Bătrânul continent".

Golgheter la PSV în sezonul trecut, cu cifre foarte bune, Malen ar putea face un salt important în carieră. Olandezul, care participă la EURO 2020 cu "Portocala mecanică", a avut parte de un sezon excelent, iar prestaţiile sale l-au adus în atenţia a două cluburi mari din Europa. Potrivit Sky Sports Germania, Malen e dorit de Liverpool şi Borussia Dortmund.

Potrivit sursei citate, transferul lui Donyell Malen s-ar putea realiza pentru o sumă apropiată de 30 de milioane de euro.

Sezonul trecut a fost unul excelent pentru Doneyll Malen, care a reuşit 27 de goluri şi 10 pase de gol în 45 de meciuri jucate în toate competiţiile alături de PSV.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Malen în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com



 

Afla mai multe despre: donyell malentransferliverpooldortmund 

viewscnt
Articole similare