Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool şi Manchester United se luptă în acest week-end pentru prima poziţie în Premier League

Liverpool şi Manchester United se luptă în acest week-end pentru prima poziţie în Premier League

Fotbal

Comentarii

Punctul forte al ambelor formaţii este totuşi atacul aşa că se aşteaptă un meci interesant cu goluri marcate de ambele părţi. Liverpool îi are în atac pe Mane şi Salah în timp ce United se bazează pe Martial, Pogba ajutaţi de Rashford şi Fernandes.

După eliminarea din grupele Champions League, United a reuşit ceea ce nu se aştepta nimeni în campionat, să urce până pe locul 1. Dacă în urmă cu o lună se contura un duel la titlu între Tottenham cu Mourinho pe bancă şi Liverpool cu Jurgen Klopp, se pare că formaţia antrenată de Ole Gunnar Solskjaer a dat peste cap toate calculele iar după o serie de rezultate fantastică a ajuns pe prima poziţie în Premier League la 6 puncte de Tottenham şi 3 puncte de Liverpool.

Liverpool are aceleşi probleme mari în defensivă şi înaintea derby-ului cu United, însă Klopp speră să-l recupereze măcat pe Joel Matip până la ora partidei. Punctul forte al ambelor formaţii este totuşi atacul aşa că se aşteaptă un meci interesant cu goluri marcate de ambele părţi. Liverpool îi are în atac pe Mane şi Salah în timp ce United se bazează pe Martial, Pogba ajutaţi de Rashford şi Fernandes.

Liverpool vine după o serie de rezultate mai slabe aşa că formaţia lui Klopp este sub o mare presiune înaintea partidei mai ales că riscă să piardă şi locul 2 în campionat, City, Everton şi Leicester fiind la numai un punct în spate.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liverpoolmanchester united 

viewscnt
Articole similare