Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool, transfer colosal la insistenţele lui Jurgen Klopp! Cluburile, aproape să bată palma pentru 40 de milioane de euro

Liverpool, transfer colosal la insistenţele lui Jurgen Klopp! Cluburile, aproape să bată palma pentru 40 de milioane de euro

Liverpool

Comentarii

Ibrahima Konate (21 de ani) e foarte aproape de transferul la Liverpool, unde este dorit de Jurgen Klopp pentru a face pereche cu Virgil van Dijk, când olandezul va reveni după accidentarea la genunchi. Presa internaţională scrie despre faptul că şefii de pe Anfield Road lucrează în aceste zile pentru a închide transferul şi a obţine semnătura fundaşului lui RB Leipzig.

Konate e doar unul dintre multele talente pe care le are la dispoziţie naţionala Franţei, crescut la RB Leizpig, iar fundaşul va face obiectul unui transfer pe bani mulţi. The Athletic, sursă citată de site-ul fichajes.net, anunţă că Liverpool e foarte aproape să obţină semnătura lui Ibrahima Konate, iar RB Leipzig să mai rămână fără un om important, după ce l-a vândut pe Upamecano la Bayern.

"Cormoranii" sunt gata să plătească 40 de milioane de euro pentru transferul lui Konate, om cerut de Jurgen Klopp pe Anfield. Chiar dacă cele două cluburi se înţeleg de acum, aşa cum informează sursa citată, fundaşul central francez cu origini africane va ajunge la Liverpool în vară, când se va deschide o nouă perioadă de transferuri.

Konate poate ocupa două posturi în apărare, fundaş central şi fundaş dreapta, iar The Athletic mai scrie că Liverpool le-a luat faţa lui Real Madrid şi Barcelonei pentru transferul său. Liverpool are probleme cu accidentările la nivelul fundaşilor centrali, după ce Van Dijk, Joe Gomez sau Matip au suferit accidentări de lungă durată, iar "cormoranii" l-au adus în iarnă pe Ozan Kabak (21 de de ani), împrumut de la Schalke 04.

Afla mai multe despre: ibrahima konatetransferliverpooljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare