Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool transferă din Serie A! "Regina" Europei îi va activa clauza de reziliere. Jucătorul este dorit şi de Real Madrid

Liverpool transferă din Serie A! "Regina" Europei îi va activa clauza de reziliere. Jucătorul este dorit şi de Real Madrid

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp şi-a trimis scouterii la derby-ul de duminica trecută, dintre Inter şi AC Milan, iar aceştia au fost impresionaţi în special de prestaţia căpitanului de la Inter, iar "cormoranii" vor să îi activeze clauza de reziliere.

Scouterii lui Liverpool l-au urmărit pe Marcelo Brozovic în Derby della Madonnina, iar potrivit presei din Croaţia, liderul din Premier League vrea să îi activeze clauza de reziliere a fotbalistului. 

60 de milioane de euro trebuie să plătească Liverpool pentru a îl lua pe Brozovic, jucător crescut de Dinamo Zagreb. Totuşi, "cormoranii" trebuie să ajungă la un acord şi cu fotbalistul, iar acest lucru ar putea fi o problemă, pentru că şi Real Madrid îl doreşte pe mijlocaş. El Mundo Deportivo susţine că Zinedine Zidane este un mare fan al căpitanului de la Inter. 

Brozovic, dorit de Real Madrid şi Liverpool, a marcat cu AC Milan

Croatul, care poartă banderola de căpitan în absenţa portarului Handanovic, în continuare accidentat, a jucat un rol important în revenirea lui Inter în derby. Condusă la pauză cu 0-2, Brozovic a fost cel care a marcat primul gol al formaţiei sale, imediat după ieşirea de la cabine, reuşită care a marcat căderea Milanului şi intrarea în meci a lui Inter. 

  • În 2022 îi expiră contractul lui Brozovic cu Inter
  • Trei goluri şi cinci assist-uri a reuşit mijlocaşul în 28 de meciuri jucate în acest sezon

Afla mai multe despre: brozovictransfer liverpoolinter 

viewscnt
Articole similare