Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool va avea la dispoziţie 638 de milioane de euro pentru transferuri vara aceasta după ce compania RedBird Capital a preluat o parte din acţiuni

Liverpool va avea la dispoziţie 638 de milioane de euro pentru transferuri vara aceasta după ce compania RedBird Capital a preluat o parte din acţiuni

Fotbal

Comentarii

Liverpool valorează în prezent 7 miliarde de euro, iar RedBird Capital deţine 10% din formaţie. Compania deţine şi 85% din clubul francez Toulouse.

Conform celor de la Marca, Liverpool este pe cale să dea o adevărată lovitură la vară pe piaţa transferurilor. Formaţia antrenată de Jurgen Klopp este pe cale să primească o sumă de 638 de milioane de euro după ce RedBird Capital va veni cu o infuzie de capital în urma preluării de acţiuni la club.

Dacă în Premier League situaţia este una dezastruoasă, Liverpool mare are totuşi o şansă în Liga Campionilor, acolo unde va juca în sferturi cu Real Madrid. Câştigarea competiţiei, pare singura modalitate prin care Liverpool mai poate participa şi la anul în Ligă.

Liverpool valorează în prezent 7 miliarde de euro, iar RedBird Capital deţine 10% din formaţie. Compania deţine şi 85% din clubul francez Toulouse. Liverpool a suferit din cauza pandemiei iar bugetul echipei a fost afectat considerabil, motiv pentru care Jurgen Klopp nu a avut la dispoziţie o sumă importantă pentru transferuri.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare