Experiențe împreună.
You are here:

Liverpool vrea să cumpere un jucător japonez pentru o sumă ridicol de mică pentru fotbalul mare. Câţi bani ar urma să plătească

Liverpool vrea să cumpere un jucător japonez pentru o sumă ridicol de mică pentru fotbalul mare. Câţi bani ar urma să plătească
Comentarii

Liverpool se pregăteşte să profite de o oportunitate rară pentru piaţa transferurilor din prezent. Campioana Europei vrea să-l transfere pe japonezul Takumi Minamino, care o clauză de reziliere de 7,25 milioane de lire sterline.

Într-un fotbal în care sumele care se plătesc pentru un jucător au depăşit chiar şi bariera de 200 de milioane de euro, Liverpool vrea să cumpere un jucător pentru un preţ ridicol de mic. The Times scrie că oficialii campioanei Europei au rămas impresionaţi de calităţile lui Takumi Minamino, un mijlocaş de bandă de 24 de ani.

Acesta a fost remarcat în RB Salzburg - Liverpool 0-2 şi, chiar dacă echipa lui a pierdut, Takumi Minamino a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. Potrivit presei engleze, oficialii lui Liverpool s-au interesat de situaţia jucătorului japonez şi au alfat că are o clauză de reziliere de 7,21 milioane de euro. Un chilipir, având în vedere că Minamino ar putea atrage venituri din marketing, din zona Asiei.

Takumi Minamino a fost cumpărat de Salzburg de la Cerezo Osaka, ianuarie 2015, pentru doar 800.000 de euro. În timp a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei austriece şi în acest sezon are 22 de apariţii, 9 goluri şi 11 assist-uri.

viewscnt
Articole similare