Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool vrea să scape cu orice preţ de un jucător cu peste 200 de meciuri la club

Premier League

Comentarii

Finalista Ligii Campionilor din acest an a plătit o sumă record pe Alisson, iar acum încearcă să scape de al treilea portar cu orice preţ.

Simon Mignolet (30 de ani) a devenit a doua opţiune pentru poarta lui Liverpool în luna ianuarie, iar odată cu venirea brazilianului Alisson nu mai intră în planurile lui Jurgen Klopp. Problema este că preţul cerut de clubul din Merseyside este prea mare, iar în condiţiile actuale el va începe duminică antrenamentele la baza de pregătire din Melwood.
 
Beşiktaş este unul dintre cluburile interesate de belgian, însă turcii doresc doar împrumutul pe un an, care în cele din urmă ar putea fi acceptat de cormorani, conform Liverpool Echo, care îşi doresc să reducă numărul de portari din lot. 
 
Liverpool deja a vândut un alt portar, Dany Ward, la Leicester City pentru aproximativ 14 milioane de euro, sumă pe care spera să o obţină şi pe Mignolet. O altă soluţie pentru cormorani este să îl păstreze pe Mignolet ca varianta de rezervă a lui Alisson şi să încerce vânzarea lui Karius, ghinionistul din finala Ligii Campionilor, din mai.
 

Afla mai multe despre: simon mignoletkariusliverpooldany wardleicester cityalissontransferportar 

viewscnt
Articole similare