Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool - Watford. Cotă simplă de pus pe un bilet cu multe meciuri

Liverpool - Watford. Cotă simplă de pus pe un bilet cu multe meciuri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Liverpool - Watford Anglia 17.03.2018. Runda 31 din Premier League continuă cu duelul dintre Liverpool şi Watford începând de la ora 19:30, pe stadionul Anfield.

Ponturi pariuri Liverpool - Watford Anglia 17.03.2018

Echipa gazdă este pregatită să-şi reia seria victoriilor după ce a fost întreruptă de remiza împotriva celor de la Porto şi de înfrângerea în faţa lui Manchester Utd.

Situată momentan pe locul 5 în clasament, Liverpool mai are de recuperat puncte. Este doar cu un punct în spatele celor de la Tottenham şi cu 2 în urma echipei Arsenal. Cu siguranţă îşi doresc victoria acasă iar miza noastră este că se vor impune chiar din prima repriză, aşa cum au făcut-o şi în precedentele 3 meciuri directe disputate împotriva oaspeţilor de azi. Watford se află pe locul 11 în clasament şi vine după o înfrângere grea în faţa celor de la Arsenal, meci încheiat cu scorul de 3-0. De altfel, în precedentele 10 meciuri, a reuşit să se impună doar în 4, iar în deplasare nu a mai câştigat de 9 partide.

Cele mai bune cote şi sute de transmisiuni live sunt în fiecare zi pe betano.com

Ponturi pariuri Liverpool - Watford Anglia 17.03.2018

Un alt pronostic pentru meciul din această etapă este că se vor marca peste 2.5 goluri. Ambele echipe pot face spectacol. În utima confruntare directă dintre cele 2 s-au marcat nu mai puţin de 6 goluri în poartă. Într-adevar, din 6 meciuri directe doar în 3 s-au marcat peste 2.5 goluri însă dacă mizăm pe dorinţa ambelor echipe de a câştiga această rundă, nu avem cum să ratăm acest pariu.

Vă recomandăm şi un pariu de genul Liverpool câştigă la cel puţin 2 goluri diferenţă. Prindeţi o cotă bună şi vă poate aduce un câştig frumos de weekend. Echipa Watford se află într-o formă foarte proastă, mai ales ca are nu mai puţin de 10 accidentaţi. Succes!

Pronostic: 1 @ 1.25

Afla mai multe despre: liverpoolwatfordponturi pariurianglia 

viewscnt
Articole similare