Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu a dezvăluit când va fi Budescu titular la FC Voluntari! ”Mă bucur că el îşi doreşte să joace!”

Liviu Ciobotariu a dezvăluit când va fi Budescu titular la FC Voluntari! ”Mă bucur că el îşi doreşte să joace!”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari şi FC Rapid au remizat, marţi, scor 0-0, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I. Giuleştenii au ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie, patru remize şi două înfrângeri.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu şi-a lăudat jucătorii şi a fost mulţumit de punctul obţinut. Budescu s-a alăturat celor de la FC Voluntari în această iarnă, dar nu a prins până acum meciuri ca titular. Antrenorul ilfovenilor a spus că acest lucru se va întâmpla când mijlocaşul va fi sută la sută pregătit. 

”Mă bucur că el îşi doreşte să joace!”

”Ştiam că vom avea un meci dificil. Prima repriză a aparţinut Rapidului. În a doua, cred că noi am jucat mai bine, am avut posesie, am creat 3-4 situaţii de a marca. Rezultatul este echitabil. 

Este un rezultat care mă mulţumeşte, pentru că nu am pierdut, în contextul în care suntem acum, ne continuăm lupta pentru a prinde play-off-ul. Mereu le cer jucătorilor o siguranţă defensivă, indiferent cu ce echipă jucăm. Ne-am fi dorit să marcăm, dar nu am reuşit. Eu îmi felicit jucătorii pentru acest punct. 

Mă bucur că Budescu îşi doreşte să joace, pentru că este un jucător care are calitate. Cu siguranţă va veni şi rândul lui. Când va fi din punct de vedere sută la sută fizic, atunci va intra să joace titular. Eu sunt foarte mulţumit de modul cum el se antrenează. I-am dat în aceste 3-4 jocuri câte 25-30 de minute şi  eu consider că uşor, uşor, va intra în echipă”, a spus Liviu Ciobotariu, la finalul meciului. 

Clasament: 1. CFR Cluj - 61 de puncte, FCSB - 52, FC Voluntari - 43, FC Botoşani - 41, CS Universitatea Craiova - 36, Farul - 35, Rapid - 35, FC Argeş - 34.

Afla mai multe despre: fc voluntari-ciobotariu-liga 1 

viewscnt
Articole similare