Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu a produs surpriza la Giurgiu! Cum şi-a ţinut în priză jucătorii: „Le-am zis să îşi închidă telefoanele”

Liviu Ciobotariu a produs surpriza la Giurgiu! Cum şi-a ţinut în priză jucătorii: „Le-am zis să îşi închidă telefoanele”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a dat lovitura în deplasre şi a învins-o pe Astra cu scorul de 3-0.

Meciul din etapa cu numărul 8 din Liga I s-a jucat la Giurgiu.

Liviu Ciobotariu, proaspăt instalat pe banca lui FC Voluntari, i-a învins pe giurgiuveni. Victorie de azi a fost extrem de importantă pentru ilfoveni, care luptă să scape de retrogradarea în eşalonul secund.

După meci, tehnicianul a mărturisit: „Sunt mulţumit în primul de joc, sunt mulţumit de evoluţia echipei şi vreau săm îmi felicit jucătorii.  Am făcut un joc foarte bun, atât defensiv, cât şi ofensiv. Cu aceasta ne-am asigurat barajul însă vom vedea ce se va întâmpla în celelate jocuri şi miercuri trebuie să câştigăm cu UTA, poate reuşim să evităm retrogradarea directă.
Ne-a ieşit azi, am reuşit şi sunt bucuros. Sunt bucuros pentru că, în primul rând, ne-a ieşit jocul, suntem matematic salvaţi de la retrogradarea directă şi mergem în cel mai rău caz la baraj, însă gândul meu este acela de a scăpa direct fără baraj, în funcţie de ce fac celelate echipe.


Întrebat dacă ştiau elevii săi ce fac cei de la Iaşi în meciul cu FC Hermannstadt, scor 0-1, Ciobotariu a mărturisit: „Eu le-am zis să închidă telefoanele şi să nu se uite la rezultat, acum nu ltuiu, nu i-am urmărit. dar le-am zis să nu facem calcule. Singurele calcule să câştigăm azi şi miercuri”.

FC Voluntari este pe locul 7, cu 27 de puncte, momentan ilfovenii se află pe loc de baraj.

Afla mai multe despre: fc voluntariliviu ciobotariuplay-out 

viewscnt
Articole similare